Rampage prestige 650W 80+ Bronze alınır mı?

Alınmaz onun yerine Cooler Master al.

bomba Psu.jpg

@FurkanxdTR neden kızgın attın?
Ben açıklayayım istersen @FurkanxdTR.

Tahmin ediyorum sadece neden kızgın attığını.

Bu C4 gerçekten rahatsız edici bir hitap. Aldığınız PSU'ların kalitesini belirleyen onlarca etken var sen gelmiş C4 diyorsun. Bu mantıkla PSU'ları koyalım bir yere patlamayan en kalitelisi olsun.
PSU'nun kalitesini patlaması veya patlamaması belirlemez "Sen Rampage bir PSU'yu kullanıyorsun ve patlamıyor o halde sorun yaşamıyorsun" diye bir mantık da olamaz. P PSU verdiği dengesis V değerinin uzun vadede sisteme zarar verir.

C4 demek ezberden başka bir şey değildir.

C4
@FurkanxdTR alınmaz deyip kızgın atmak, anlıyorum seni.
Her PSU postunun altına C4 yazanlardan bıktım artık. Sıktı artık. Düzgünce ve arkadaşı korkutmadan yorum atın. PSU'nun neden dandik olduğunu bilmeyenler yorumlara PowerBoost PSU ya da Rampage PSU konusu görünce ''C4'' yazmak için uçuyorlar. Bu sadece senin için geçerli değil. Genel konuşuyorum.
Ben açıklayayım istersen @FurkanxdTR.

Tahmin ediyorum sadece neden kızgın attığını.

Bu C4 gerçekten rahatsız edici bir hitap. Aldığınız PSU'ların kalitesini belirleyen onlarca etken var sen gelmiş C4 diyorsun. Bu mantıkla PSU'ları koyalım bir yere patlamayan en kalitelisi olsun.
PSU'nun kalitesini patlaması veya patlamaması belirlemez "Sen Rampage bir PSU'yu kullanıyorsun ve patlamıyor o halde sorun yaşamıyorsun" diye bir mantık da olamaz. P PSU verdiği dengesis V değerinin uzun vadede sisteme zarar verir.

C4 demek ezberden başka bir şey değildir.
Çok güzel açıklamışsınız hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı