Rampage PSU'yu korumalı priz korur mu?

Tamam sıkıntılı olabilir ama millet o kadar abartmış ki. C4 diyenler var.
Doğru demişler.

Ben 5 yıl TX denen bir PSU kullandım haftada 3-4 kez elektrik gidiyordu hiç bir şey olmadı tamamen şans işi.
Bende de 300w olan var 3 yıl oluyor. Bir tenekeye göre başarılı ama ciddi bir elektrik vukuatı yaşanmadı. Fiyatı da çıldırmış vaziyette 400 lirayı aştı asla değmez.

Benim PC ses çıkarıyordu PSU'dan zannettim söktüm komple içini her yerini temizleyip topladım sorunsuz çalıştı bir de ses PSU'dan gelmiyormuş onu da öğrendim.

5 yıldır sistemde takılı olmasına ne diyorsun peki.

5 yıl boyunca bozulmadıysa ne mutlu size. Neyi savunmaya çalılıyorsunuz anlamıyorum. Sizde bozulmadığı gerçeği PSU'nun kalitesiz olduğunu değiştirmiyor. İçinde kullanılan malzemeler falan çok dandik. En ufak bir elektrik probleminde bğtün PC parçaları bile yanabilir ama kaliteli bir PSU olursa en fazla PSU bozulur ama parçalara bir zarar vermez. Rampage veya türevi markaların kalitesiz olmasının tek sebebi bu değil daha yazardım ama şimdi derse gireceğim. Eğer cevap verirsenizde daha anlatmakla uğraşmıyacağım iyi günler.

Benim maddi olarak daha fazla olsaydı param giderdim MSI alırdım PSU'yu. İyi günler.

Benim maddi olarak daha fazla olsaydı param giderdim MSI alırdım PSU'yu. iyi günler.

Burada maddiyatla ilgili bir durum yok en kötü biraz daha para biriktir adam gibi bir şey alınır 700-800TL için 15.000TL'lik sistemden olamam. Sizin şansınıza bir şey olmamış diye bizimde başımıza gelmeyecek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…