Rampage RM-344 vs ViewSonic VX2458-C-mhd

MysticAutem

Hectopat
Merhaba, direkt konuya giriyorum.

Sarı sitede bu iki model monitörü buldum gayet uygun bir fiyata (2400 TL);

• Rampage RM-344
  • ViewSonic VX2458-C-mhd

İkisinden birini alacağım. Sanırsam ViewSonic olan VA TFT panel imiş, Rampage olan ise IPS panelmiş diye biliyorum. Hangisi daha iyidir? Farklarını bilmiyorum fakat ama şu an kullandığım monitor dümdüz eski bir 60Hz LCD televizyon monitorü, hangisi bana daha fazla çağ atlatır bilmiyorum, onun harici monitörlerin ikisi de 144Hz.
Sizce hangisini almalıyım önerilerinizi bekliyorum.

İsteyenler için karşılaştırma linki; epey

Rampage almayın. ViewSonic'te çok kaliteli bir şeye benzemiyor gerçi ama. ViewSonic'te ghosting var mı ona bakın. Genelde VA panellerde ghosting olur çünkü.

Epey bile söylemiş.
ViewSonic çok daha iyi.

Nerede söylemiş anlamadım.

Rampage almayın. ViewSonic'te çok kaliteli bir şeye benzemiyor gerçi ama. ViewSonic'te ghosting var mı ona bakın. Genelde VA panellerde ghosting olur çünkü.

Neden Rampage almayayım bir de vallahi sırf Rampage IPS panel oldugu için onu alasım geliyor ama bilmiyorum, ViewSonic içinde forumda genelde kötü yorum yapmışlar ghostingli vs demişler. Ne önerirsiniz?

@MysticAutem hocam tavsiyem biraz daha piyasa takibi yapın. Gerekirse bütçenizi arttırın. Bu modeller alınabilecek gibi değil. Rampage'in özellikle malzeme kalitesi berbat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…