B BumBeBerat Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 227 9 Aralık 2020 #1 Sorum yukarıdaki gibi teşekkürler.
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #2 Tam G-sync yok ama destekliyor. Ama almayın sakın. Bütçeniz ne kadar? Bundan çok daha iyi ürünler var. Bu çöpe para vermeyin.
Tam G-sync yok ama destekliyor. Ama almayın sakın. Bütçeniz ne kadar? Bundan çok daha iyi ürünler var. Bu çöpe para vermeyin.
B BumBeBerat Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 227 9 Aralık 2020 #3 michealdoge dedi: Tam G-sync yok ama destekliyor. Ama almayın sakın. Bütçeniz ne kadar? Bundan çok daha iyi ürünler var. Bu çöpe para vermeyin. Genişletmek için tıkla... Yo almayacağım ama arkadaşımda var merak ediyor 1660s kullanıyor ben heveslendim ama forumlarda almayın deniliyordu zaten peki nasıl gsync açabilir güncel ekran kartı sürümüne sahip dp girişli nvidia ayarlaeından gsync açabilir mi
michealdoge dedi: Tam G-sync yok ama destekliyor. Ama almayın sakın. Bütçeniz ne kadar? Bundan çok daha iyi ürünler var. Bu çöpe para vermeyin. Genişletmek için tıkla... Yo almayacağım ama arkadaşımda var merak ediyor 1660s kullanıyor ben heveslendim ama forumlarda almayın deniliyordu zaten peki nasıl gsync açabilir güncel ekran kartı sürümüne sahip dp girişli nvidia ayarlaeından gsync açabilir mi