Çöp? Bütçe? Önerim;
Tronsmart Sono Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - MaxiTekno
Tronsmart Sono Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı ürününü ve fiyatını Kulak Üstü Kulaklık kategorisinde inceleyebilirsiniz.www.maxitekno.com
Sizde sorun yaşamadı diye kulaklık iyi olmuyor. İnternette sorun yaşayan birçok insan mevcut.Çöp mü? 3 yıldır kullanıyorum hala taş gibi.
Sizde sorun yaşamadı diye kulaklık iyi olmuyor. İnternette sorun yaşayan birçok insan mevcut.
Aynen. Kesin.Bence Rapmage'ye forum olarak çok önyargılı yaklaşıyoruz.
Aynen. Kesin.
Rampage Kullanıcı Şikayet & Yorumları - Şikayetvar
Rampage şikayet, iletişim, Rampage yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Rampage için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına ...www.sikayetvar.com Rampage mouse çalışmama sorunu
Arkadaşlar neden bu markayı aldın demeden önce, geçen aylarda Rampage KM-R1 isimli ürünü aldım. Klavye mouse set halinde geliyor. Klavyede sorun yoktu fakat 1 ay kullandıktan sonra mouse çalışmamaya başladı takılıyordu bende servise yolladım. Aynı ürünün sıfırını yolladıklarını söylediler. PC'ye...donanimarsivi.com Rampage Shine RGB sorunu
Geçen ay bu mouse aldım usb takınca rgb ışıkları yanmıyordu. yazılımını indirdim ışıkları açtım sorunsuz çalıştı ama 2 gün sonra tekrar söndü tekrar yazılımdan açtım 2 güne tekrar söndü bununla ilgili bilgisi olan var mı ?forum.donanimarsivi.com Rampage Rm-344 Bozuk!
bugün ramgage rm-344 aldım şoktan eve getirdim tam getirdiğim sırada pc geldi kargodan hazır sistem aldımıştım. herşeyi yaptım monitörü taktım görüntü gelmedi ekran kartına taktım ve beyaz bir şerit çıktı ekrana yukarıdan aşağıya dogru. ekran kartında sıkıntı var zannettim fanları dönüyordu...forum.donanimarsivi.com Rampage ürünleri nasıl garantiye gönderilir?
Merhaba, 4-5 ay önce Rampage Miracle X1 adlı kulaklığı aldım. Yaklaşık 3-4 haftadır mikrofonu bozuk. Garantiye göndereceğim Rampage mağazası yok, Segment Bilgisayar'a göndereyim diyorum mağazası İstanbul'da, ben ise İstanbul'a uzak bir şehirde yaşıyorum. Bu kulaklığı nasıl garantiye verebilirim?www.technopat.net Rampage Fury X alınır mı?
Rampage kulaklık almayın hocam. Şuan kullanıyorum, sesi belli bir seviyenin altına indirince sağ kulağa daha az ses veriyor. Nedeni ben de olabilirim aldığımda yoktu biraz hor kullandım sanırım. Çok da önemli bir sorun değil ses seviyelerinin %80'inde sorun yok işte çok kısınca oluyor onu da...www.technopat.net Rampage Mouse nasıl garantiye yollanır?
Arkadaşlar garantiye nasıl yollayacağım fareyi? Elime bu gün geçti sorunlu.www.technopat.net Rampage Miracle X4 Çalışmıyor
Ekranda gördüğünüz Rampage miracle X4 mikrofonu aldım Trendyol'dan. Ama USB girişli çıktı, takıyorum USB aygıtı tanımlanamadı yazıyor. Bütün portları denedım gene aynı. Gittim arkadaşların bilgisayarında denedim onlarda da aynı hatayı verıyor. Kulaklık mı bozuk yoksa ciddi anlamda bunun başka...www.technopat.net Rampage SN-R9 ses sorunu
Merhaba, internetten Rampage SN-R9 adlı kulaklığı sipariş ettim fakat bilgisayarımda kayıt aygıtlarında kulaklık yerine hoporlör olarak geçiyor ve sesi çok az geliyor, ne yapmam gerekiyor? Son çarem buraya yazmak oldu.www.technopat.net Rampage KB-R90 Orion tuş sorunu
Space tuşunun en soluna yani X ve C'nin yakınına basarak kullanınca bir 20 30 tıklamadan sonra Switch'e basamıyorum tuş tutukluk yapıyor. Bunun çözümü var mıdır?www.technopat.net Rampage stormy ses sorunu
2 Gün önce aldığım Rampage stormy kulaklığımın bugün sağ tarafından ses gelmediğini fark ettim. Ön taraftaki USB yerine taktım, denedim fakat yine düzelmedi. Kulaklığın üzerinde ki ses açma kapama tekerleğinden sesi kıstığım zaman sağ taraftan ses geliyor sol taraf gidiyor, sesi açtığım zaman...www.technopat.net Rampage R13 tıklama sorunu
Mouse markası Rampage SMX R13. Mouse 3 yıldır aktif olarak kullanıyorum, galiba ömrünü tamamlıyor. DPI kendi kendine artıyor. Azaltma tuşuna basıyorum tepki yok, sol tık kendi kendine takılı kalıyor ne yapmam lazım? Temizlemeliysem nasıl temizlemeliyim?www.technopat.net Rampage SMX-G27 soluk renk sorunu
Arkadaşlar merhaba Rampage SMX-G27 faremin LED'leri sönük ve sabit renk olarak yanmaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim.www.technopat.net Rampage SNR-7 mikrofon çalışmama sorunu
Henüz iki hafta önce satın aldığım Rampage SNR-7 kulaklığımın mikrofonu Discord'da mikrofonumu sustura basmamdan itibaren çalışmamaya başladı. Kayıt aygıtlarında mikrofonu görmesine rağmen ses almıyor. Yeni bir USB ses kartı da aldım. Ancak onda da işe yaramadı, nedeni nedir?www.technopat.net Rampage SMX-R12 Fare donma yapıyor
Birkaç gün önce internetten https://www.hepsiburada.com/rampage-smx-r12-hawker-siyah-4800dpi-oyuncu-kablosuz-mouse-pm-HB0000051OW9 aldım. Ele tam oturuyor büyüklüğü falan iyi ama sık sık 2 saniyelik donma yaşıyor, bunun sebebi nedir?www.technopat.net Rampage stormy 7.1 ışık sorunu
Merhabalar, ben Rampage stormy 7.1 kulaklık aldım ses kalitesi fena değil, güzel kulaklık ama kulaklığın sol tarafındaki Rampage logosunun aydınlatması sağ taraftaki aydınlatmaya göre daha zayıf gözüküyor. Normal bir şey mi? Ekleyebilirsem fotoğraflarını ekleyeceğim. Sol taraf: sol taraf - Hızlı...www.technopat.net Rampage SMX-R19 Fighter DPI sorunu
Öncelikle merhaba, 3 ay öncesinde Rampage'in SMX-R19(Fighter) adlı mouse'sunu aldım fakat kutu içinden driver CD'si çıkmadı. Şu an hiçbir şekilde DPI ayarlarımı yapamıyorum. Birçok siteye baktım fakat hiçbir sitede Driver'a dair bir bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.www.technopat.net Rampage R74 klavye tuş sorunu
Merhabalar, 2 gün önce bu klavyeyi aldım fakat birkaç sorun oluştu FIFA21'de sağ ileri yön tuşuna basılı tutunca ( qwe-asd ) tuşları işlemiyor. Sadece oyunda değil masaüstü, Chrome her yerde işlemiyor sağ yön tuşuna basılı tutunca bunun sebebi nedir? Klavyenin özelliklerinde 19 hayalet tuş diyor...www.technopat.net Bunlar sadece bazıları. Ön yargılıymışım değilmi?Rampage R344 görüntü sorunu
Rampage R344 görüntü sorunu oluyor. Arkadaşlar daha yeni aldım monitörü hep görüntü kesiliyor. Sizce kablodan mı? Kabloyu çıkarıp takınca düzeliyor bir süre sonra tekrar oluyor bir süre dediğim bazen 1 bazen 2 gün falan sürüyor neyle alakalı olabilir?www.technopat.net