ElfanteX Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Selamlar, Rampage RM-K1 Pulsar pedini nasıl değiştireceğimi bilmiyorum, yardımcı olacak var mı? YouTube'den bulamadım.
Selamlar, Rampage RM-K1 Pulsar pedini nasıl değiştireceğimi bilmiyorum, yardımcı olacak var mı? YouTube'den bulamadım.
osman aylan Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #2 ElfanteX dedi: Selamlar, Rampage RM-K1 Pulsar pedini nasıl değiştireceğimi bilmiyorum, yardımcı olacak var mı? YouTube'dan bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın, değiştirdin mi?
ElfanteX dedi: Selamlar, Rampage RM-K1 Pulsar pedini nasıl değiştireceğimi bilmiyorum, yardımcı olacak var mı? YouTube'dan bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın, değiştirdin mi?
ElfanteX Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #3 osman aylan dedi: Ne yaptın, değiştirdin mi? Genişletmek için tıkla... evet
Puxen Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Sistem Özellikleri RX570 Rog Strix İntel i3-8100 Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #4 ElfanteX dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bende değiştireceğim ama çok anlamıyorum. Pedi nereden aldın veya numarası falan var mı kulaklığa uygun olması için?
ElfanteX dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bende değiştireceğim ama çok anlamıyorum. Pedi nereden aldın veya numarası falan var mı kulaklığa uygun olması için?
ElfanteX Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #5 Puxen dedi: Bende değiştireceğim ama çok anlamıyorum. Pedi nereden aldın veya numarası falan var mı kulaklığa uygun olması için? Genişletmek için tıkla... segment bilgisayara ulaşman lazım İletişim - Segment Bilgisayar
Puxen dedi: Bende değiştireceğim ama çok anlamıyorum. Pedi nereden aldın veya numarası falan var mı kulaklığa uygun olması için? Genişletmek için tıkla... segment bilgisayara ulaşman lazım İletişim - Segment Bilgisayar