JettOne0 Yoctopat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Rampage RMX-G6 kulaklık driverini bulamıyorum, lütfen yardım eder misiniz arkadaşlar? Sesler çoooook kötü geliyor.
Rampage RMX-G6 kulaklık driverini bulamıyorum, lütfen yardım eder misiniz arkadaşlar? Sesler çoooook kötü geliyor.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.916 Makaleler 1 Çözümler 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 Rampage RMX-G6 HYDRA Siyah USB Rainbow Aydınlatmalı Gaming Mıkrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Buradan indirebilirsin.
Rampage RMX-G6 HYDRA Siyah USB Rainbow Aydınlatmalı Gaming Mıkrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Buradan indirebilirsin.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 27 Temmuz 2024 #3 JettOne0 dedi: Rampage RMX-G6 kulaklık driverini bulamıyorum, lütfen yardım eder misiniz arkadaşlar? Sesler çoooook kötü geliyor. Genişletmek için tıkla... Seslerin kötü gelmesinin sebebi sürücü değilde rampage olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum.
JettOne0 dedi: Rampage RMX-G6 kulaklık driverini bulamıyorum, lütfen yardım eder misiniz arkadaşlar? Sesler çoooook kötü geliyor. Genişletmek için tıkla... Seslerin kötü gelmesinin sebebi sürücü değilde rampage olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.005 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #4 Vınnnn dedi: Seslerin kötü gelmesinin sebebi sürücü değil de Rampage olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de Rampage var sesler gayet iyi 7.1 ile çok iyi ses kasılıyor.
Vınnnn dedi: Seslerin kötü gelmesinin sebebi sürücü değil de Rampage olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de Rampage var sesler gayet iyi 7.1 ile çok iyi ses kasılıyor.