Rampage SMX-R89 X-PIKE yazılımı nasıl yüklenir?

hocam merhaba üründen memnun musunuz bende mouse arayışındayım bayağı dikkatimi çekti fiyatı ve kablosuz oluşuyla cs, apex falan oynuyorum alsam problem yaşar mıyım ?
ben 1 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim . yazılımı yok demiştim ama şu an var . yazılımla birlikte 1000 hz, 10000 dpı ,bolca rgb fonksiyonu ve makro ataması yapabiliyosunuz . ayrıca kablosuz rakiplerine göre oldukça ucuz . tavsiye ederim
 
Ben gayet memnunum ama sessiz bir mouse istiyorsan bunu alma.

Ben 1 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. Yazılımı yok demiştim ama şu an var. Yazılımla birlikte 1000 Hz, 10000 DPI, bolca RGB fonksiyonu ve makro ataması yapabiliyosunuz. Ayrıca kablosuz rakiplerine göre oldukça ucuz. Tavsiye ederim.

Güle güle kullanın arkadaşlar, merak ettiğim CS oynuyorum, refleks atışı yaparken takılma yapıyor mu? Rampage mouselere karşı herkes bir ön yargılı, bütçem çok yok kablolu alsamda olur ama masamda pek yer yok ve kablo takılıp duruyor hep. Alsam memnun kalacağımı düşünüyor musunuz? Sesten problem olmaz klavyem mekanik zaten ve odada tek başımayım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı