Kaç tana Rampage ürünüm oldu kronik sorunlu marka ilgisiz garanti, çöp bir markadır kendisi fakat ücretsiz aldıysan kullanabilirsin 5-6 ay sonra bozulur zaten.
Rampage şikayet, iletişim, Rampage yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Rampage için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına ...
Rampage şikayet, iletişim, Rampage yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Rampage için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına ...
Everest Rampage serisi dayanıklılık sorunları, estetik yetersizliği ve yüksek fiyatı nedeniyle önerilen bir oyuncak serisi değil. Çocuklarınız için daha kaliteli, daha ilgi çekici ve daha uygun fiyatlı oyuncaklar tercih edin.
Sonuncu dahil hepsini okursanız Rampage markasını öğrenirsiniz.
"5-6 ay sonra bozulur zaten"
Arkadaş kulaklığı çekiç niyetine kullanıyor.
Arkadaşım sn R5 kulaklığını eniştem 3-4 yıl Wolfteam'da oynarken kullanmış ve hâlâ yeni gibi.
Ya sen kullanmayı bilmiyorsun ya da kulaklık yerine başka bir şey olarak kullanıyorsun.
Rampage zaten alınmaz yazdım fakat kullanılır ücretsizse gidip yağ gibi akıyor diyor bir de
Kanka kulaklığa sesi başarılı bir şekilde aldığı ve benim sesimin başkalarına başarılı bir şekilde ilettiği için kulaklığa küfür mü edeyim.
Para vermeden aldım diyorum neyini anlamıyorsunuz.
Anca kötüleyin. Nasıl olsa sizin elinizdeki en iyisi.
Benim yazdıklarımı okumadın galiba. ya da anlamazlıktan geliyorsun. Bende ilk aldığımda çok mutluydum çok sevmiştim fakat 3 yıl sonunda ne oldu? Arkadaşa biraz zaman verelim bayanlar anlaması için. Hem biz burada boşuna demiyoruz Rampage almayın fason ürünleri var diye. Ha ben neden aldım? Tasarımına aldanmıştım.
Hacı adam 2013 yılında almış 3-4 yıl kullanmış sonra çekmeceye atmış banlandığı için.
Bir cızırtı bile duymadım 1 aydır kullanıyorum üstelik,
ya da siz anlamakta zorlayorsunuz.
Para verip almadım kardeşim linçlemeyin hemen
Keşke danışmasaydım hevesimi kırdınız artık içiniz rahat olabilir nasıl olsa benimki fasa fiso.
Yani bir ücret falan vermeden elinize geçtiği için kullanabilirsiniz.
Şahsen konu "... Bütçeye kulaklık önerisi" olarak açılsaydı Rampage marka tavsiye etmezdim.
Teşekkür ederim bende James Donkey alacaktım zaten.
Nasipte bu varmış.