Rampage SN-R5 oyun için nasıldır?

Yer
Kastamonu
Arkadaşlar geçen gün eniştem gile gittiğimde bana SN-R5 kulaklığını verdi. Çok da hoşuma gitti sesi gayet güzel veriyor tek sıkıntısı kulaklığı 3 yıl Wolfteam'da geçirdiği için, ister istemez deri döküyor ama benim için sıkıntısı yok sizlerin görüşlerini alabilir miyim?
2 jak+1 USB girişi var.
Mikrofon destekliyor USB takınca ışık veriyor ama o USB sadece ışık için mi?

2018 senesinde aldım ve hala daha kullanıyorum. Bir kere garantiye gönderdim ledleri yanmıyordu diye. Ayrıca pedleri soyulmaya başladı. Sonuçta ücretsiz vermiş al kullan bir şey olmaz. Ayrıca evet USB sadece RGB için.

Kankam eniştem Wolfteam'da e sporculuğa kadar çıktı admin sebepsiz yere banlayınca süresiz
Oda bıkratı oyunu bana verdi.

Kullanmadan bilemezsin.
Yağ gibi akıyor dostum.

Kaç tana Rampage ürünüm oldu kronik sorunlu marka ilgisiz garanti, çöp bir markadır kendisi fakat ücretsiz aldıysan kullanabilirsin 5-6 ay sonra bozulur zaten.

Sonuncu dahil hepsini okursanız Rampage markasını öğrenirsiniz.

Kankam eniştem Wolfteam'da e sporculuğa kadar çıktı admin sebepsiz yere banlayınca süresiz
Oda bıkratı oyunu bana verdi.

Kullanmadan bilemezsin.
Yağ gibi akıyor dostum.
Benim yazdıklarımı okumadın galiba. Yada anlamazlıktan geliyorsun. Bende ilk aldığımda çok mutluydum çok sevmiştim fakat 3 yıl sonunda ne oldu ? Arkadaşa biraz zaman verelim beyler bayanlar anlaması için. Hem biz burada boşuna demiyoruz Rampage almayın fason ürünleri var diye. Ha ben neden aldım? Tasarımına aldanmıştım.

Rampage zaten alınmaz yazdım fakat kullanılır ücretsizse gidip yağ gibi akıyor diyor bir de

"5-6 ay sonra bozulur zaten"
Arkadaş kulaklığı çekiç niyetine kullanıyor.
Arkadaşım sn R5 kulaklığını eniştem 3-4 yıl Wolfteam'da oynarken kullanmış ve hâlâ yeni gibi.
Ya sen kullanmayı bilmiyorsun ya da kulaklık yerine başka bir şey olarak kullanıyorsun.
Rampage zaten alınmaz yazdım fakat kullanılır ücretsizse gidip yağ gibi akıyor diyor bir de

Kanka kulaklığa sesi başarılı bir şekilde aldığı ve benim sesimin başkalarına başarılı bir şekilde ilettiği için kulaklığa küfür mü edeyim.
Para vermeden aldım diyorum neyini anlamıyorsunuz.
Anca kötüleyin. Nasıl olsa sizin elinizdeki en iyisi.

Hacı adam 2013 yılında almış 3-4 yıl kullanmış sonra çekmeceye atmış banlandığı için.
Bir cızırtı bile duymadım 1 aydır kullanıyorum üstelik,
ya da siz anlamakta zorlayorsunuz.
Para verip almadım kardeşim linçlemeyin hemen
Keşke danışmasaydım hevesimi kırdınız artık içiniz rahat olabilir nasıl olsa benimki fasa fiso.
Yani bir ücret falan vermeden elinize geçtiği için kullanabilirsiniz.

Şahsen konu "... Bütçeye kulaklık önerisi" olarak açılsaydı Rampage marka tavsiye etmezdim.

Teşekkür ederim bende James Donkey alacaktım zaten.
Nasipte bu varmış.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bende James Donkey alacaktım zaten.
Nasipte bu varmış.

Ürünü kötülemedim hocam marka olarak kötü ve şu an bende de o mevcut Rampage orbit s fakat memnun değilim hayırlı olsun diyelim fakat james "monkey" almayın cidden dandik bir ürün size E900 Pro falan önerirdim ama bu Rampage sizi en az 6 ay idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…