Rampage SN-R5 oyun için nasıldır?

Ürünü kötülemedim hocam marka olarak kötü ve şu an bende de o mevcut Rampage orbit s fakat memnun değilim hayırlı olsun diyelim fakat james "monkey" almayın cidden dandik bir ürün size E900 Pro falan önerirdim ama bu Rampage sizi en az 6 ay idare eder.

E900 Pro kulağıma küçük gelir diye düşünüyorum
Şu an kulaklık almayı düşünmüyorum
Yorumunuz için teşekkürler.

Çok benzer bir model olan SN-R10 kullanıyorum. USB sadece üzerindeki LED için. 4,5 yıl oldu. Geçen yıl kaplamalar soyuldu ve mikrofon bozuldu. Çok hoş sesi var. Bu sebeple bırakamadım. Sonradan aldığım Bloody G528C bundan kötü ses verdiği için onu iade etmiştim. O derece yani. Şu anda da bozuk olan mikrofon yerine harici olarak tek tarafı patlak Xiaomi piston basic telefon kulaklığının mikrofonunu kullanıyorum ki şaşırtıcı derecede iyi mikrofonu var.

Bence sıfır olarak bile alınır. Ancak markanın çoğu ürününün dayanıklılığı düşük. Daha önce de başka bir kulak içi kulaklığını da iki kez geri göndermiştim.

Çok benzer bir model olan SN-R10 kullanıyorum. USB sadece üzerindeki LED için. 4,5 yıl oldu. Geçen yıl kaplamalar soyuldu ve mikrofon bozuldu. Çok hoş sesi var. Bu sebeple bırakamadım. Sonradan aldığım Bloody G528C bundan kötü ses verdiği için onu iade etmiştim. O derece yani. Şu anda da bozuk olan mikrofon yerine harici olarak tek tarafı patlak Xiaomi piston basic telefon kulaklığının mikrofonunu kullanıyorum ki şaşırtıcı derecede iyi mikrofonu var.

Bence sıfır olarak bile alınır. Ancak markanın çoğu ürününün dayanıklılığı düşük. Daha önce de başka bir kulak içi kulaklığını da iki kez geri göndermiştim.
Teşekkürler.

Arkadaşlar geçen gün eniştem gile gittiğimde bana SN-R5 kulaklığını verdi. Çok da hoşuma gitti sesi gayet güzel veriyor tek sıkıntısı kulaklığı 3 yıl Wolfteam'da geçirdiği için, ister istemez deri döküyor ama benim için sıkıntısı yok sizlerin görüşlerini alabilir miyim?
2 jak+1 USB girişi var.
Mikrofon destekliyor USB takınca ışık veriyor ama o USB sadece ışık için mi?Eki Görüntüle 1104815

Hocam hala kullanıyor musunuz kulaklığı? Arkadaşlar biraz yanmış gibi de. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı