Rampage SN-RW77 mikrofonu ses vermiyor

Dxmo

Hectopat
Daha fazla  
Selam, iyi geceler öncelikle Rampage SN-RW77 prestıge markalı kulaklığı yaklaşık 1-1, 5 yıldır kullanmaktayım. Kulaklıktan genel olarak memnunum. O zamanlar yaklaşık 200 TL'ye almıştım. 1 hafta önce kulaklığım gayet sağlam çalışıyordu. Evde 1 hafta olmuyacaktım, o yüzden bilgisayarı kapatıp çıktım. Daha sonra bugün eve geldiğimde kulaklığımı normal bir şekilde taktım. Discord'a girdiğimde sesimin gitmediğini fark ettim, biraz kabloyu oynadım falan ama bir türlü sesim karşı tarafa gitmiyordu. Bayağı bir mikrofona yaklaştığımda sesimin gittiğini fark ettim ama çok kısık bir şekilde. İşte her yolu denedim yazılımını yükledim, mikrofon ses düzeyi ayarlarına kadar baktım her şey doğru gözüküyordu. Bu durumda ne yapmalıyım, artık ömrünü doldurmuş mudur, yenisinimi almalıyım yardımcı olabilir misiniz? Evden çıkmadan 1 saat öncesine kadar çalışıyordu mikrofonum. Ama bugün akşam geldiğimde yine çalışıyor fakat o kadar az ki duyulmuyor neredeyse.
Rampage SN-RW77 PRESTIGE Metalik Gri USB 7.1 Ergonomik Tasarım Gizli Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık - Rampage

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı