Rampage Stormy 7.1 Fiyatları

Furkan Uçan

Kilopat
Rampage 7.1 almak istiyorum. 2 tane link buldum mediamarkt'ta simgeleri değişik acaba farklı ürün mü? Bir de hepsiburada'da 300 TL civarında neden burada ucuz? Almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Medusa'yı bilmiyorum, bilmediğim bir şey için yönlendirme yapmak istemem açıkçası. Bütçen o kadarsa alabilirsin ama çok büyük beklentiye girme. Oyunlarda ses kasar mısın? Tabii ki kasarsın. İşini görür mü? Evet görür. Ama bir Arctis 5 gibi kulaklıklar kadar kaliteli ve uzun ömürlü olur mu bilemem.

Alternatif buna bir göz at Bloody iyi bir markadır.

20 TL'lik telefon kulaklığım ile de adamın nerden geldiğini çok rahat duyuyorum. Orta seviye bir kulaklığa geçmek amacındaysam bana biraz daha detay sesleri vermek zorunda. Konu içerisinde 400 TL kulaklık ben göremedim. 200 TL bandına çıkıyorsa 50 TL daha biraz zorlayıp koyabilir, parasını çöpe atmaktansa. Merdiven altı Çin firmalarına karşın sağlık problemi yaşamanız daha az ayrıca.

Sana birşey diyen yok zaten neden üzerine alındın ? Ben Luna hakkında bilgi isteyen kişiye şahsi fikrimi yazdım seninle bir ilgisi yok dediklerimin ne yazdığınıda okumadım zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı