Rampage teknik servis KB-R88’i tamir edemediği için KB-R34 gönderdi

MedX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 1 senedir Rampage KB-R88 kullanıyordum. İlginç bir şekilde sadece “3, C ve sağ CTRL” tuşları bir anda bozulunca garantiye gönderdim. Teknik servis klavyeyi tamir edemediğinden (ellerinde klavyemden yokmuş) muadil ürün olarak Rampage KB-R34’ü göndermiş. Gönderdikleri klavyeyi hafta sonu deneyebileceğim, daha denemedim fakat özelliklerine baktığımda (RGB’yi çok sevmesem de) klavyede RGB bile yok, rainbow var. Kendi klavyemde bilek destek pedi vardı, özellikle bilek desteğinin ayrı olmasını çok seviyor, sürekli kullanıyordum, gönderdikleri klavyede yok vs... Bence birçok özelliğiyle bendeki klavyenin muadili falan değil düşük modeli.

Şimdi size asıl sormak istediğim böyle bir durumla karşılaşan veya bilgisi olan var mı? Teknik servisten gönderdikleri klavyenin eşit seviyede olmadığını, bendeki klavyenin aynısını ya da üst modelini göndermelerini istersem ne tür bir politika izlerler?
Aynı klavyeyi göndermedikleri için üst seviye klavye isteme hakkım var mı yoksa bu klavye muadil midir?
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bildiğim kadarıyla ürünün üst modelini veya aynısını göndermeleri gerekiyor yasal olarak.

Bu gönderdikleri -bence direkt alt modeli fakat- muadili olarak geçiyor sanırım. Yani firma bile R34'e, R88'in üst modeli demez bence ki açıklamalarında da muadili ile değiştirildi olarak yazılmış.
Yani bunun eski klavyemin üst modeli olmadığını varsayarsak; gönderdikleri klavyeyi gönderirsem üst modeliyle değiştirme hakkım var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı