Rampage V902 fiyatı düşer mi?

Omer Ç

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşırı derecede istediğim direksiyon seti fakat cebimde 5316TL var direksiyon seti ise 6999TL'den 6299TL'ye düşmüş. Bir de ben SSD aldım 700TL'ye keşke almasaydim diyemem çünkü tek bilgisayarım o. Yani cebimde 5316 TL vardı SSD aldım 4676TL kaldı fiyatı düşer mi artar mı? Ona göre para biriktireceğim fikriniz nedir?

Arkadaşlar aşırı derecede istediğim direksiyon seti fakat cebimde 5316TL var direksiyon seti ise 6999TL'den 6299TL'ye düşmüş. Bir de ben SSD aldım 700TL'ye keşke almasaydim diyemem çünkü tek bilgisayarım o. Yani cebimde 5316 TL vardı SSD aldım 4676TL kaldı fiyatı düşer mi artar mı? Ona göre para biriktireceğim fikriniz nedir?

Değmez Rampage markası kötü onun yerine 2. el Logitech bakın daha iyi.

2. el G27 alırsınız o paraya asla Rampageye o paraları vermeyin.

2. eldede sorun çıkar mı ilk defa 2.el alışveriş yapacağım.
Deneyip alırsanız çıkmaz tüm testlerini yaparak alın. Kozmetik olarak eskimiş vb. ürün almayın. Ucuz diye tercih etmeyin. Garantisi varsa kesinlikle garantili tercih edin. 3 seneden fazla kullanılmış ise almayın ömrü en fazla 1-2 yıl olur çünkü eğer kullanıldıysa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı