aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 14 Mart 2024 #1 Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi nasıl kontrol edebilirim bu fanları?
fenerbahceli49 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #2 aspenaX dedi: Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi nasıl kontrol edebilirim bu fanları? Genişletmek için tıkla... Anakartına bağladıysan anakartının kontrol uygulamasından kontrol edebilirsin.
aspenaX dedi: Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi nasıl kontrol edebilirim bu fanları? Genişletmek için tıkla... Anakartına bağladıysan anakartının kontrol uygulamasından kontrol edebilirsin.
aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 14 Mart 2024 #3 fenerbahceli49 dedi: Anakartına bağladıysan anakartının kontrol uygulamasından kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anakarta bağlı anakartım MSI nasıl kontrol edebilirim? MSI Center kurulu.
fenerbahceli49 dedi: Anakartına bağladıysan anakartının kontrol uygulamasından kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anakarta bağlı anakartım MSI nasıl kontrol edebilirim? MSI Center kurulu.
fenerbahceli49 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #4 aspenaX dedi: Anakarta bağlı anakartım MSI nasıl kontrol edebilirim? MSI Center kurulu. Genişletmek için tıkla... MSI Mystic Light diye bir uygulama varmış sanırım onun anakartınıza uygun versiyonunu indirmeniz gerek. Oldu mu hocam? Son düzenleme: 14 Mart 2024
aspenaX dedi: Anakarta bağlı anakartım MSI nasıl kontrol edebilirim? MSI Center kurulu. Genişletmek için tıkla... MSI Mystic Light diye bir uygulama varmış sanırım onun anakartınıza uygun versiyonunu indirmeniz gerek. Oldu mu hocam?
aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 14 Mart 2024 #5 fenerbahceli49 dedi: MSI Mystic Light diye bir uygulama varmış sanırım onun anakartınıza uygun versiyonunu indirmeniz gerek. Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Mystic Light seçeneği çıkmıyor uyumlu olmadığından sanırım.
fenerbahceli49 dedi: MSI Mystic Light diye bir uygulama varmış sanırım onun anakartınıza uygun versiyonunu indirmeniz gerek. Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Mystic Light seçeneği çıkmıyor uyumlu olmadığından sanırım.