Hido Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #1 Rampage X-Jammer mikrofonlu oyuncu kulaklığım var, bir kayıt yaparken ya da bir görüşmeye girdiğimde arkadan cızzz diye bir ses geliyor.
Rampage X-Jammer mikrofonlu oyuncu kulaklığım var, bir kayıt yaparken ya da bir görüşmeye girdiğimde arkadan cızzz diye bir ses geliyor.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 25 Mart 2021 #2 Şoktan mı aldınız?
Hido Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #3 sleepinnice dedi: Şoktan mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Evet
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 25 Mart 2021 #4 Hido dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tek çare geri vermek bu tür marketlerin getirdiği teknolojik ürünlerin hepsinde bir arıza oluyor aynı kulaklığı arkadaşım aldı sol tarafından ses gelmiyordu geri verdi, bence sizde geri verin.
Hido dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tek çare geri vermek bu tür marketlerin getirdiği teknolojik ürünlerin hepsinde bir arıza oluyor aynı kulaklığı arkadaşım aldı sol tarafından ses gelmiyordu geri verdi, bence sizde geri verin.
Hido Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #5 sleepinnice dedi: Şoktan mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Normalde de bilgisayara bir mikrofon takınca hep böyle ses geliyor kulaklık ile alakalı bir şey değil
sleepinnice dedi: Şoktan mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Normalde de bilgisayara bir mikrofon takınca hep böyle ses geliyor kulaklık ile alakalı bir şey değil
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 25 Mart 2021 #6 Hido dedi: Normalde de bilgisayara bir mikrofon takınca hep böyle ses geliyor kulaklık ile alakalı bir şey değil Genişletmek için tıkla... O zaman giriş ve çıkış cihazınızın doğru seçildiğine emin olun. Arama kısmına Ses ayarları yazıp doğru cihazı seçin.
Hido dedi: Normalde de bilgisayara bir mikrofon takınca hep böyle ses geliyor kulaklık ile alakalı bir şey değil Genişletmek için tıkla... O zaman giriş ve çıkış cihazınızın doğru seçildiğine emin olun. Arama kısmına Ses ayarları yazıp doğru cihazı seçin.
Hido Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #7 sleepinnice dedi: O zaman giriş ve çıkış cihazınızın doğru seçildiğine emin olun. Arama kısmına Ses ayarları yazıp doğru cihazı seçin. Genişletmek için tıkla... Onu da yaptım basını azalttım yani acaba bu dip sesi kaldıran bir uygulama var mı?
sleepinnice dedi: O zaman giriş ve çıkış cihazınızın doğru seçildiğine emin olun. Arama kısmına Ses ayarları yazıp doğru cihazı seçin. Genişletmek için tıkla... Onu da yaptım basını azalttım yani acaba bu dip sesi kaldıran bir uygulama var mı?
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 25 Mart 2021 #8 Hido dedi: Onu da yaptım basını azalttım yani acaba bu dip sesi kaldıran bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bir bilgim yok maalesef.
Hido dedi: Onu da yaptım basını azalttım yani acaba bu dip sesi kaldıran bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bir bilgim yok maalesef.