Rampage Zenith Pro 4K vs ATK Dragonfly A9 Plus

Makaleler
1
Çoğunlukla palm tutuşla kullanıyorum ama nadiren claw tuttuğum da oluyor. Hangisi daha mantıklı? A9 Plus alacaktım ama indirime girmiş deniyor, 200-300 TL çıkıp Zenith Pro almak daha mı mantıklı olur? A9 Plus 800mAh pile sahipken Zenith Pro 250mAh gözüküyor, pil konusunda ne kadar problem yaratır?

Çoğunlukla palm tutuşla kullanıyorum ama nadiren claw tuttuğum da oluyor. Hangisi daha mantıklı? A9 Plus alacaktım ama indirime girmiş deniyor, 200-300 TL çıkıp Zenith Pro almak daha mı mantıklı olur? A9 Plus 800mAh pile sahipken Zenith Pro 250mAh gözüküyor, pil konusunda ne kadar problem yaratır?

Bütçeniz ne kadar ? A9 alınmaz, Zenith Pro güzel ürün. 250mAh 1K kullanımda problem yaratmaz.

Bu forumda önerilmemiştir. Her konuda mutlaka biri yazıyor zaten. Malzeme kalitesi olarak rakiplerinden geride. A5 Ultra ya da Zenith Pro tercih edin.
Hocam açıkçası sensörü kötü olmasın takılmasın ve kablolu, küçük olmasın. Tek beklentilerim bunlar. Malzeme kalitesi aniden kırılacak kadar kötü değilse fark etmez. Olabildiğince ucuza halletmeye çalışıyorum. Gerçekten değecekse birazcık daha çıkma fikrim var sadece o da daha uzun süre gitmesi açısından

Hocam açıkçası sensörü kötü olmasın takılmasın ve kablolu, küçük olmasın. Tek beklentilerim bunlar. Malzeme kalitesi aniden kırılacak kadar kötü değilse fark etmez. Olabildiğince ucuza halletmeye çalışıyorum. Gerçekten değecekse birazcık daha çıkma fikrim var sadece o da daha uzun süre gitmesi açısından

A9 Plus ile A5 Ultra arasındaki fark için değer hocam. Sensör olarak aynılar ama malzeme kalitesi ve MCU olarak A5 çok daha iyi ürün. 1400 liraya halledeyim kurtulayım derseniz de SC680 alın. İkisi de kendi bütçelerinin en iyi ürünleri zaten.

A9 Plus ile A5 Ultra arasındaki fark için değer hocam. Sensör olarak aynılar ama malzeme kalitesi ve MCU olarak A5 çok daha iyi ürün. 1400 liraya halledeyim kurtulayım derseniz de SC680 alın. İkisi de kendi bütçelerinin en iyi ürünleri zaten.
A5 ultra 2k+ gözüküyor. En fazla Zenith proya çıkabilirim yani. SC680'de görmüştüm ama çok incelemesi olmadığı için biraz uzak durmuştum. İyiyse ona da kayabilirim ama ne konuda üstün A9 Plus'a göre? Sensörler aynı gözüküyor, MCU'da SC680 beken kullanıyor gözüküyor ki çok sorun yaşayan gördüm. A9 Plus'ta HiSilicon NearLink kullanılıyor bununla alakalı hiçbir fikrim yok. Pil konusunda A9 Plus 800mah, SC680 500mah gözüküyor

A5 Ultra 2K+ gözüküyor. En fazla Zenith Pro'ya çıkabilirim yani. SC680'de görmüştüm ama çok incelemesi olmadığı için biraz uzak durmuştum. İyiyse ona da kayabilirim ama ne konuda üstün A9 Plus'a göre? Sensörler aynı gözüküyor, Mcu'da SC680 beken kullanıyor gözüküyor ki çok sorun yaşayan gördüm. A9 Plus'ta hisilicon nearlink kullanılıyor bununla alakalı hiçbir fikrim yok. Pil konusunda A9 Plus 800mAh, SC680 500mAh gözüküyor.

A5 Ultra 1.999 lira. SC680, A9'a göre çok daha kaliteli ürün. Kendim A9 kullandım zaten. Malzeme kalitesi olarak iyi bir ürün değil. Sizin okuduğunuz beken ile kullanılan beken de aynı mcu değil. İki mcu da orta seviye zaten. 300mAh batarya sonrasının bir önemi yok.

A5 Ultra ikisinden de iyi ama.

Son düzenleme:
A5 Ultra 1.999 lira. SC680, A9'a göre çok daha kaliteli ürün. Kendim A9 kullandım zaten. Malzeme kalitesi olarak iyi bir ürün değil. Sizin okuduğunuz beken ile kullanılan beken de aynı mcu değil. İki mcu da orta seviye zaten. 300mAh batarya sonrasının bir önemi yok.

A5 Ultra ikisinden de iyi ama.

A5ultra ile Zenith pro arasında ne tercih ederdiniz? Zenith pro 200 tl daha ucuza geliyor çünkü

A5ultra ile Zenith pro arasında ne tercih ederdiniz? Zenith pro 200 tl daha ucuza geliyor çünkü

Zenith Pro kağıtta çok iyi bir ürün. Kendim de beğeniyorum ama kullanmadığımdan malzeme kalitesi nasıl bilemiyorum. Rampage tarafından çıkan en sağlam ürün olduğu kesin fakat diğerlerine kıyasla nasıl olur bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı