Rampage Zenith Pro alınır mı?

Slovenn

Hectopat
Yer
Melikgazi/Kayseri
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorum Rampage markası çok da güvenilir ürünler üretmiyor fakat zenith Pro ürünü açıkçası dikkatimi çekti. Halihazırda bir mouse alacağım ve zenith Pro modelini denemek istiyorum. Marka kalitesi ne kadar kötü olsa da bu üründe güzel iş çıkarmışlar gibime geliyor. Özelliklerini incelediğimizde gayet kaliteli parçalar kullanılmış mcu sensör switch falan. Dengi olan öneriniz varsa fikir alabilirim.

Zenith pro bir markanın faresi yani rampage bunu almış onların logosunu çıkarmış kendi logosunu basmış diye biliyorum. Rampage genel olarak alınmaz ama bu alınır diye biliyorum.

Diğer firmalar bandında fiyatıyla evet güzel gibi alınır bence de kumar gibi olur yani kronik sıkıntısı filan varsa onu bilemem.

böyle bir inceleme videosunu buldum inceleyebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ürünü incelediğimde dongle ile geldiğini gördüm ve f/p bir mouse kesinlikle alınabilir
en uygun satan firmada şuan itopya ile mediamarkt bulunuyor

Alınır normalde Dareu A950 pro faresinin üstüne logo basılıp piyasaya sürülmüş. Kronik sıkıntısı falan yok. Aynı farenin magnezyum sürümü mevcut elimde. Alınır sadece adı Rampage.

Kendi sitelerinde 1600TL.

Stok yok diye yazdım hocam.

stok yok

Fareyi MediaMarkt'tan aldım, biraz kullandıktan sonra detaylı inceleme yazısı yapacağım.

Fareyi MediaMarkt'tan aldım, biraz kullandıktan sonra detaylı inceleme yazısı yapacağım.

Son düzenleme:
Ona 1600TL vermektense azıcık üstüne çıkıp Razer Viper V3 HyperSpeed alın. Flagship seviyesinde bir sensöre sahip; Zenith Pro 3395 barındırırken Viper V3 HyperSpeed'in sensörü 3950 muadili ve Allah için, Razer kalitesine sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…