Rampage Zenith Pro alınır mı?

Aynı sensörlü başka mouseler baktım. Attack Shark veya Delux daha ucuza alınabiliyor neden onu önermiyor insanlar?

Hocam bildiğim kadarı ile Attack Shark fareler de kronik sorun varmış sensör takılıyor ya da akıcı kaymıyormuş duyduğum bildiğim kadarı ile bu kadar bende bu fareyi almayı düşünüyorum bende şu an Corsair Katar Pro Wireless var ve hiç memnun değilim sürekli yazılım ile arasında bağlantısı kopup DPI ayarlarım sıfırlanıyor takılıp duruyordu ayrıca.

Durumlar nedir hocam?

Durumlar nedir hocam?

Arada oyun oynuyorum. Veya normal kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Pili de tahminimden daha iyi dayanıyor. Ara ara kullanıcı deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım.

Arada oyun oynuyorum. Veya normal kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Pili de tahminimden daha iyi dayanıyor. Ara ara kullanıcı deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım.
hocam bende bunu almayı düşünüyorum mesafeliyim şuan mousenin durumu ne alemde en ufak bir sıkıntısı varsa razer deathadder v3 pro alacağım.

Hocam bende bunu almayı düşünüyorum mesafeliyim şu an farenin durumu ne alemde en ufak bir sıkıntısı varsa Razer DeathAdder V3 Pro alacağım.

Bence DeathAdder V3 Pro yerine aynı fiyata çok daha iyi seçenekler var.

ATK blazing sky X1 Ultra modeline bakabilirsiniz en tepe özelliklere sahip F/P bir ürün. Ayrıca şu an alırsanız 8K dongle hediye diye biliyorum.

Hocam bende bunu almayı düşünüyorum mesafeliyim şu an farenin durumu ne alemde en ufak bir sıkıntısı varsa Razer DeathAdder V3 Pro alacağım.

Şu ana kadar yazdıklarım dışında ekstra bir durumla karşılaşmadım. Tercih konusunda Razer DeathAdder V3 Pro ürününü kullanmadım o yüzden bir şey diyemem. Rampage markasının klasik dandikliğini bu üründe rastlamadığımı söyleyebilirim. Bunu söylememin sebebi daha önce Rampage'in kulaklığını klavyesini vs kullandım malzeme kalitesi problemi vardı. Fakat rakiplerine göre de fiyat avantajı ciddi şekilde kendini gösteriyordu. Demem o ki bu fiyata Rampage markası olmasa bu özelliklerdeki bir fareyi ayrıca ekstra 4K dongle vs alamazsın. Ona göre değerlendirin derim hocam.

Son düzenleme:
Alınır. Benim şuan kullandığım mouse bu. Gayet memnunum. Sensör, switchler gayet güzel. Bataryasıda sağlam baya. Tek şarjla 3 hafta falan gidiyo günlük 4-5 saat kullanımda. Kullanıcısı olduğum için, SATIN ALIP KULLANDIĞIM için alınır diyorum, almadan, sadece markaya göre afaki konuşmuyorum. Deneyimimi paylaşıyorum.

Viper serisinde sensör sıkıntısı var. Razer mouse çok iyi bi seçenek değil. Sadece kulaklık alırım razerden. O da iyice araştırarak, kırılma deformasyon mevzusu.

Hocam biz marka önermiyoruz bu forumda, marka fanlığı yapmıyoruz yani. Kaliteli başarılı ürünleri önermeye çalışıyoruz ya ? Zaten bizde söylüyoruz hocam rampage güven veren bi marka değil, biz burda marka önermiyoruz. BAŞARILI ÜRÜNÜ öneriyoruz. Razer e bu kadar duygusal yaklaşmanıza gerek yok. Razer in kaliteli bi marka olduğunu biliyoruz bizde. Ama sütten çıkmış akkaşık ta değil bu çevre birimlerinde.. eğriye eğri doğruya doğru hocam. Rampage in her ürünü çöp evet ama bu ürün olmuş kullananlar memnun. Markaya değilde teknolojiye göre öneri yapmamız gerekmiyor mu hocam. Kronik sorunlara göre falan ?

Son düzenleme:

Razer'in neresi iyi garanti dışında? Hepsi aynı fabrikadan çıkıyor zaten .

Hocam zaten zenith Pro aslında Dareu A950 diye biliyorum. Bu fiyata daha ucuza sunuyolarsa alınır zaten.

Razer'in neresi iyi garanti dışında? Hepsi aynı fabrikadan çıkıyor zaten .

Hocam zaten zenith Pro aslında Dareu A950 diye biliyorum. Bu fiyata daha ucuza sunuyolarsa alınır zaten.
Hocam tüm konularda sizinle karşılaşıyorum Benim kulaklıklat ile ilgili bir konum var ona da bakabilir misiniz rica etsemok mutlu olurum.

Ürünün tek kötü yanı bence malzeme kalitesi aşırı derecede vasat. Ayrıca skatezlerde bir o kadar dandik. Onun dışında bir sorunu skatez çözülebilir bir durum ama malzeme kalitesi aşırı vasat fareyi kullanmıyorum bu sebepten dolayı, kardeşime verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…