Merhaba dün gece MediaMarkt mağazadan 1899 TL'ye gidip aldım. Eve geldim. PC'me taktım. Sitesinden yazılımını kurdum. Ayarlarını yaptım. Yarı seviyede olan şarjını fulledim (15 dakika kadar sürdü).Yaklaşık 5 saat kesintisiz oyun oynadım(C2, RDR Online, PUBG Steam). Özellikle hassasiyeti yüzeydeki kayma hızı tuş başma hissiyatını çok beğendim. Bu süre zarfında 4K bildirim hızına ayarlayıp kullandım. Herhangi bir kopma takılma vs yaşamadım. Rampage markasına güvenme konusunda hep mesafeliydim. Zaten markaya değil içindeki optik sensör, tuş mekanikleri ve mikro işlemcisi araştırdığım ve beğendiğim markalardandı. O yüzden böyle bir tercih yaptım. Şu an için bu ürüne ait kronik sorun var mı tabii ki de bilemiyorum. Umarım da yoktur. Malzeme kalitesi aşırı iyi olmasa da kötü de görünmüyor. Kutu içinden çıkan kauçuk stickerları çok beğendim. Hatta yapıştırdım. Elime daha iyi oturdu ve kavrama konusunda çok daha iyi duruma geldi. Hem bu şekilde de yıpranmayı en aza indirmiş olurum diye düşünüyorum. Kutu içinden 4K dongle çıkıyor. Malumunuz çok üst seviye ve pahalı mouselarda bu dongle ürünle beraber geliyor. Ve ayrıca alınmaya kalkılsa da pahalı bir alet. Eksilerine değinecek olursam. Uygulamasının Türkçe menü çevirisi facia. İngilizce de kullanmak bence daha iyi seçenek. Yine uygulamasında birçok ayarı yapabilsekte bence arayüz geliştirmesi gerekli. Ayrıca kendi driverı yok. Windows'un standart mouse için olan driverı kullanıyor. Bu fareye da bunu yapmazsınız be dedim. Belki ileride yayınlarlar. Bu fiyat bandında fareleri çok araştırdım. Hatta Razer Viper V3 HyperSpeed ile bunun arasında kaldım. Bu fareyi tercih ettim. Zaten 3K'nın üzerine çıkmadan çok iyi mouse alamıyorsun. O sebeple aldığım fiyat bareminde çok fazla ürün var ama iyi alınabilir çok seçenek yok. Bakalım zaman ne gösterecek. Pişmanlık mı iyi almışım mı?

Umarım almayı düşünen arkadaşlara yol gösterici bir yazı olmuştur.