Alınır. Benim şu an kullandığım mouse bu. Gayet memnunum. Sensör, switchler gayet güzel. Bataryasıda sağlam bayağı. Tek şarjla 3 hafta falan gidiyor günlük 4-5 saat kullanımda. Kullanıcısı olduğum için, satın alıp kullandığım için alınır diyorum, almadan, sadece markaya göre afaki konuşmuyorum. Deneyimimi paylaşıyorum.
Viper serisinde sensör sıkıntısı var. Razer mouse çok iyi bir seçenek değil. Sadece kulaklık alırım Razer'den. O da iyice araştırarak, kırılma deformasyon mevzusu.
Hocam biz marka önermiyoruz bu forumda, marka fanlığı yapmıyoruz yani. Kaliteli başarılı ürünleri önermeye çalışıyoruz ya? Zaten bizde söylüyoruz hocam Rampage güven veren bir marka değil, biz burada marka önermiyoruz. Başarılı ürünü öneriyoruz. Razer'e bu kadar duygusal yaklaşmanıza gerek yok. Razer'in kaliteli bir marka olduğunu biliyoruz bizde. Ama sütten çıkmış akkaşık ta değil bu çevre birimlerinde. Eğriye eğri doğruya doğru hocam. Rampage'in her ürünü çöp evet ama bu ürün olmuş kullananlar memnun. Markaya değil de teknolojiye göre öneri yapmamız gerekmiyor mu hocam. Kronik sorunlara göre falan?