Rampage'nin en kaliteli kulaklığı: Rampage RM-2019G X-Titan

Selamlar öncelikle, bu ürünü alalı yaklaşık 1.5-2 yıl oluyor ve size ürünle ilgili deneyimlerimi anlatacağım. Şunu eklemek isterim ki uzun zamandır Rampage kullanıcısıyım ve cidden kalitesiz ürünleri çok ama doğru ürünü seçerseniz cidden çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün ele alacağımız ürün Rampage'in 2019 yılında çıkarmış olduğu X-titan ürünü.

Kutu içeriği açısından diğer Rampage kulaklık kutularıyla farkı yok diyebiliriz. Sıradan bir kutu diyebiliriz içerisinden ekstra bir ürün çıkmıyor.

Kulaklığın kulağınıza oturduğu kısma bakarsak deri olduğunu görebiliriz. Günün neredeyse 5-10 saatini bilgisayar başından geçirdiğim için kulaklıkta hep kafamda oluyor. Kulağımı ağrıtmasını beklemiştim ama ağrıtma olmadı ve açıkçası beni terletmedi. İsterseniz başınız büyük olsun küçük olsun kulaklık esneyebiliyor bu yüzden kulağınıza düzgün bir şekilde oturtabileceğinizi düşünüyorum. İçerisinde sanal 7.1 bulunuyor. Ses kasma açısında pek sorun yaşamadım ama kulaklığı ilk aldığım zamanlarda CS:GO daha çok oynuyordum ama şu sıralar oynamayı bıraktım o yüzden bu konu hakkında net bir şey söyleyemeyebilir ama kullandığım süre boyunca doğru bir şekilde ses kasabildim.

Mikrofon kısmına gelirsek mikrofon aşağı yukarı doğru hareket ettirilebiliyor ama maalesef içeri tıkılmıyor. Mikrofonun ses kalitesine gelirsek sesinizi net bir şekilde veriyor karşı taraf sizi çok rahat bir şekilde anlayabiliyor. Mikrofon testi açısından beni kesinlikle tatmin etti. Kullandığım süre boyunca ne bir dip ses ne de benim sesimden farklı bir şey duydum.

Kulaklığımızın mikrofon kısmında ve kulaklık kısmında tam RGB olmasa da RGB var bu RGB yazılım tarafından kontrol edilemiyor.

Yazılım kısmına geçecek olursak bu kısımda benden kaldı diyebiliriz. Diğer Rampage kulaklıklarının yazılımı açısından hiçbir farkı yok. Sadece üstüne renk atılıp isimler değiştirilmiş. Yazılım içerisinde 7.1 desteğini açıp kapatma, seslerin nereden geleceğini ayarlama, 3D desteğini açma ve ekolayzır ayarları bulunuyor.

Bass ve tiz kısmına geçersek ne bangır bangır veriyor ne de hiç vermiyor tam orta kısmında diyebilirim.

Kulaklığımızın kablosu sert plastik burada örgü olmasını tercih ederdim çünkü 2.1 metre ve ister istemez bir yerlere girer o yüzden kabloya dikkat etmenizi tavsiye ederim. Giriş kısmında USB tercih edilmiş.

Kulaklığın arkasında ses yükseltme, azaltma için bir kısım ve RGB'yi kapatmak için bir tuş var. Aynı tuşa 2 saniye basılı tutarsak mikrofonu ve mikrofonun ışığını kapatıyor.

Benim için açıkçası bu fiyat bandında gördüğüm en kaliteli kulaklık olabilir almanızı tavsiye ederim. Ürünün linkini aşağıya koyacağım almak isteyen alabilir. Bu benim ilk ürün incelememdi hatalarım olabilir bu yüzden kızgın atmak yerine yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
Not: Verdiğim link kendi aldığım yer değildir. Kendi aldığım yeri bulabilsem atardım ama format atınca uzay boşluğuna doğru yol aldı.
 
İstediği kadar kaliteli densin, Rampage'in hiçbir ürününü almam. Bizzat defalarca kullandım ve her ürünü dandikti.

50 lira daha verir, tronsmont sono alırım. En azından kafam rahat olur.

Yazımın ilk kısmına göz atarsanız bunu bende belirttiğimi görebilirsiniz. Kaliteli ürünlerini bulmak zor ama kaliteli yaptıkları zamanda yapıyorlar.
 
İstediği kadar kaliteli densin, Rampage'in hiçbir ürününü almam. Bizzat defalarca kullandım ve her ürünü dandikti.

50 Lira daha verir, Tronsmont Sono alırım. En azından kafam rahat olur.
Hocam konuda bahsedilen ürünü bilmem ama Rampage SN–RW1 Viper kulaklığı kullanıyorum iki yıldır. Sadece şunu söyleyebilirim, bu kulaklığı masaya vurduğum kadar başka bir kulaklığı vurdaydım eminim bozulurdu. Öyle böyle değil sinirlenince fırlatıyorum resmen. Malzeme kalitesine bayıldım. Bir gün bozulursa aynı kulaklıktan alma niyetindeydim ama satıştan kaldırıldı bir süre önce. Arkadaşta bu ürünü incelemiş sağolsun, iyi de çıkmış ürünü. Uzun süreler sorunsuz kullanması dileğiyle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı