Randonautica güvenli mi?

İşletim sistemi
Android

alperbodur45

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tecno Pova 5 / Samsung Galaxy Tab A9+
Ben randonautica'yı çok kullanan biriyim. Ama birkaç sorum vardı ⁉

• Randonautica güvenli mi?
  • Randonautica kullanıp da güzel bir şey bulan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir şey derken? Ne bulmayı umuyorsun ki? Randonauica'nın amacı ıssız/ürkütücü yerleri tespit etmek, sözde "anomali"si yüksek olan yerleri de sunmak.

Uygulamanın geliştiricisi şöyle diyor: Siz aklınızdan bir şey geçiriyorsunuz mesela zenginlik, kuantum enerjisi onu algılayıp seni hazineye veya paraya götürüyormuş. Aklından korkunç geçirirsende seni ıssız yerlere götürüyormuş.
Ben pek inanamadım açıkçası. Zaten onun için bu konuyu açtım ve hiç zenginlik düşünüp te para/hazine vb. şeyler bulan oldu mu demiştim.

Uygulamanın geliştiricisi şöyle diyor: Siz aklınızdan bir şey geçiriyorsunuz mesela zenginlik, kuantum enerjisi onu algılayıp seni hazineye veya paraya götürüyormuş. Aklından korkunç geçirirsende seni ıssız yerlere götürüyormuş.
Ben pek inanamadım açıkçası. Zaten onun için bu konuyu açtım ve hiç zenginlik düşünüp te para/hazine vb. şeyler bulan oldu mu demiştim.
Kardeşim ya yaşın küçük ya da ayak yapıyorsun. Tamamen eğlence amaçlı bir uygulama. Arkadaşlarla uygulamada belirtilen sözde aşırı yüksek anomalisi olan yere gidip kendi kendinize kurulmalık bir oyun. Tam bir Roleplay yapmalık. Bulsaydı hazineyi mertcan bahar bulurdu en az 10 kez video çekti bu uygulamayla. Hazine diye bir şeye seni götürmez uygulama. Hadi götürse bile sen burda bir de bulan oldu mu diye soruyorsun. 😃 😃

Kardeşim ya yaşın küçük ya da ayak yapıyorsun. Tamamen eğlence amaçlı bir uygulama. Arkadaşlarla uygulamada belirtilen sözde aşırı yüksek anomalisi olan yere gidip kendi kendinize kurulmalık bir oyun. Tam bir roleplay yapmalık. Bulsaydı hazineyi mertcan bahar bulurdu en az 10 kez video çekti bu uygulamayla. Hazine diye bir şeye seni götürmez uygulama. Hadi götürse bile sen burada bir de bulan oldu mu diye soruyorsun. 😃 😃

Uygulamayı 2021'den beri kullanıyorum. Konumları kuantumsal bir şekilde rastgele üretiyor. Randonautica'nın orijinal sitesinde bile yazıyor, git bir bak. O randonautica lanetli uygulama falan diyenlerin hepsi kurgu zaten. Randonautica'yı YouTube'dan öğrendiğiniz gibi konuşmayın gidin orijinal randonautica.com internet sitesine bakın. Roleplay'lik bir şeyi yok bu şaka için de yapılmadı. Amacı: Şehrimizde bilmediğiniz yerleri keşfetmek. 😉 ( inanmıyorsan yapay zekayada sorabilirsin)

Uygulamayı 2021'den beri kullanıyorum. Konumları kuantumsal bir şekilde rastgele üretiyor. Randonautica'nın orijinal sitesinde bile yazıyor, git bir bak. O randonautica lanetli uygulama falan diyenlerin hepsi kurgu zaten. Randonautica'yı YouTube'dan öğrendiğiniz gibi konuşmayın gidin orijinal randonautica.com internet sitesine bakın. Roleplay'lik bir şeyi yok bu şaka için de yapılmadı. Amacı: Şehrimizde bilmediğiniz yerleri keşfetmek. 😉 ( inanmıyorsan yapay zekayada sorabilirsin)
Oh my god! Kuantumsal bir şekilde konum üretmek. Bu dediğine kendin inanıyorsan ben bir şey demiyorum.

Oh my god! Kuantumsal bir şekilde konum üretmek. Bu dediğine kendin inanıyorsan ben bir şey demiyorum.

Bunu üstteki mesajda da demiştim " pek inanamadım açıkçası "

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı