Yusuf325 Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 12:54 #1 Bunu nasıl kapatabilirim? Bir de bu ne? Dosya Ekleri 17651012081987356823925460889404.jpg 91,2 KB · Görüntüleme: 30
Çözüm E E Efe KIPKINER Pazar 12:58 Yusuf325 dedi: Bunu nasıl kapatabilirim? Bir de bu ne? Genişletmek için tıkla... Rank kapatma diye bir şey yok dostum, oyundaki seviyeni gösteren bir simge. Counter Strike 2 (CS 2) Rank ve Sıralama Sistemi - Oyunfor CS2, CS:GO'ya önemli değişiklikler getirerek, Rekabetçi ve Premier olmak üzere iki sıralı oyun modu sunarak daha akıcı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. www.oyunfor.com
Yusuf325 dedi: Bunu nasıl kapatabilirim? Bir de bu ne? Genişletmek için tıkla... Rank kapatma diye bir şey yok dostum, oyundaki seviyeni gösteren bir simge. Counter Strike 2 (CS 2) Rank ve Sıralama Sistemi - Oyunfor CS2, CS:GO'ya önemli değişiklikler getirerek, Rekabetçi ve Premier olmak üzere iki sıralı oyun modu sunarak daha akıcı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. www.oyunfor.com
E Efe KIPKINER Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 822 Çözümler 5 Pazar 12:58 #2 Yusuf325 dedi: Bunu nasıl kapatabilirim? Bir de bu ne? Genişletmek için tıkla... Rank kapatma diye bir şey yok dostum, oyundaki seviyeni gösteren bir simge. Counter Strike 2 (CS 2) Rank ve Sıralama Sistemi - Oyunfor CS2, CS:GO'ya önemli değişiklikler getirerek, Rekabetçi ve Premier olmak üzere iki sıralı oyun modu sunarak daha akıcı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. www.oyunfor.com Artı 0 Eksi Çözüm
Yusuf325 dedi: Bunu nasıl kapatabilirim? Bir de bu ne? Genişletmek için tıkla... Rank kapatma diye bir şey yok dostum, oyundaki seviyeni gösteren bir simge. Counter Strike 2 (CS 2) Rank ve Sıralama Sistemi - Oyunfor CS2, CS:GO'ya önemli değişiklikler getirerek, Rekabetçi ve Premier olmak üzere iki sıralı oyun modu sunarak daha akıcı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. www.oyunfor.com
KS KS Yusuf325 Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 13:10 #3 Efe KIPKINER dedi: Rank kapatma diye bir şey yok dostum, oyundaki seviyeni gösteren bir simge. Counter Strike 2 (CS 2) Rank ve Sıralama Sistemi - Oyunfor CS2, CS:GO'ya önemli değişiklikler getirerek, Rekabetçi ve Premier olmak üzere iki sıralı oyun modu sunarak daha akıcı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. www.oyunfor.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol. Artı 0 Eksi
Efe KIPKINER dedi: Rank kapatma diye bir şey yok dostum, oyundaki seviyeni gösteren bir simge. Counter Strike 2 (CS 2) Rank ve Sıralama Sistemi - Oyunfor CS2, CS:GO'ya önemli değişiklikler getirerek, Rekabetçi ve Premier olmak üzere iki sıralı oyun modu sunarak daha akıcı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. www.oyunfor.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol.