İnceleme Ranker Cygnus V2 ARGB kasa incelemesi

Fan hızının değiştirilememesinden dolayı kasayı tercih etmeyeceğim sanırım.
@SqueSs @Eskalofrio @246941

Tercih size kalmış ancak fan hızı değiştirilen kasalar piyasada çok pahalı gerçekten bende ilk başta fan hızı değişmediğinden almayı düşünmüyordum ancak aldıktan sonra fanların çok da sesli çalışmadığını fark ettim çünkü genelde oyun oynuyorum ve kulaklık takıyorum fan seslerini duymuyorum bile ayrıca 470 TL'ye almıştım ben şu an 530 TL olmuş diğer kasalarında fiyatları arttı tercih tekrardan size kalmış
@246941 hocam kasanın üst kısmına bildiğiniz üzere 2x12cm fan takılabiliyor üst kısımlara 2 adet fan takmak istiyorum kasanın içerisindeki fanlar ayrıca satılmıyor sanırım 6 pin aynı şekilde özel bağlantıya sahip alabileceğim fan öneriniz var mıdır?

Fan hızı ayarlanmıyor demişsiniz ama S+ yerinde fan hızı kademe yazıyor.

Hocam şu fan kontrolcüsünden çıkan 2 tane kabloyu ne yapacağız? RGB bağlanısına benzeyen kablonun bir pininin içi dolu, anakart üzerindeki pinleri kırmadan takmak imkansız. Yanında bir de fan kablosuna benzer bir şey var.

Kontrolcüden bağımsız olarak, kasanın ön panel bağlantıları üzerinde FAN yazan bir kablo var. Reset SW mi o?

@Windows 7 birinin için dolu diğerinin boş. Anakartında ARGB varsa içi boş olanı anakarta, dolu olanı kontrolcüye takacaksın.

@Windows 7 birinin için dolu diğerinin boş. Anakartında ARGB varsa içi boş olanı anakarta, dolu olanı kontrolcüye takacaksın.
ARGB kablosunun yanında bir tane daha var o ne peki? Yanlış hatırlamıyorsam VDC mi ne yazıyordu? Bu arada dediğiniz gibi hallettim, sorun benim 12V çıkışı ARGB çıkış sanmammış

@Windows 7 hocam kontrolcünün yanında gelen kablolardan 1 tanesini takmanız gerekiyor onu da güç kaynağı ile SATA bağlantısı yapmanız lazım diğer kablo anakartınızda ARGB destekli port varsa oraya takıyorsunuz kumanda üzerinden rc/mb tuşuna 1 defa bastığınızda anakarta geçiyor renk modu özelliği tekrar bastığınızda kumandaya geçiyor.

Hallettim hocam. Öbür kablo acaba devir kontrol için mi diye düşünmüştüm de değilmiş. Sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…