İnceleme Ranker Cygnus V2 ARGB kasa incelemesi

Ön panel bağlantıları için bir şey demeye gerek yok. Tek diyeceğim şey fan yazan kablo Power SW olmalı. Baskı hatası sanırım.

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama fan yazan kabloyu ARGB Hub'da bulunan Switch kısmına takacaksınız. Anakartımda bulunan reset SW yuvasına taktım ve denedim bilgisayar tuhaf davrandı. Kasanın kutusunda da zaten ARGB Control button yazıyor. Bu arada bu güzel inceleme için teşekkürler, bende artık kullanıyorum.

Kasa arıyordum ve bu konuyu gördükten sonra bu kasayı aldım ve kasa geldi. Kasa gayet güzel. İşlemci sıcaklığı baya düştü, ekran kartı sıcaklığı aynı kalmaya devam etti. Işıkları çok güzel. Benim şanssızlığıma kasa kargoda gelirken ranker yazısı yazan yerinin sağ alt kısmında küçük bir göçük var kargoyu komşuya aldırttım dikkat etmemiş. 100M ile bunun arasında kalmıştım doğru seçim yaptığımı düşünüyorum.

Bugün bende aynı kasayı sipariş verdim ve kargoya verilmiş acaba ön tarafta toz filtresi var mı?

Bugün bende aynı kasayı sipariş verdim ve kargoya verilmiş acaba ön tarafta toz filtresi var mı?
Dakika 4'den sonra gösteriyor kasanın önünü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda ise önünde hem üstte hem önde toz filtresi var denmiş.

Toz filtresi yok sanırsam teşekkürler.

Geçmiş olsun günümüz kargocuları sağ olsun kırılmaz yazana sağlamlık testi yaptıkları için veya içinde kendi eşyaları varmışçasına davranmadıkları için yaşanıyor böyle vakalar. Kasayı nereden aldınız? Bende temmuz gibi almayı düşünüyorum Sinerji'de olursa oradan alırım Hepsiburada falan pek güvenmiyorum.

Kargo aşırı hızlı geldi ama işte göçük olmasa çok güzel olurdu. N11 sitesinden aldım başta korktum çünkü hiç yorumu yoktu ama gayet hızlı ve her şeyi çalışıyor.

Kargo aşırı hızlı geldi ama işte göçük olmasa çok güzel olurdu. N11 sitesinden aldım başta korktum çünkü hiç yorumu yoktu ama gayet hızlı ve her şeyi çalışıyor.
Üzüldüm senin adına Çok teşekkür ederim.

İfadeler: H.R

Dün sipariş verdim bugün geldi montajını yaptım şansıma ezik vuruk yoktu şu an kullanmaktayım sessiz ve güzel bir kasa şu an için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…