Yeni moda herhalde herkes ya rapçi ya da yayıncı olmaya çalışıyor. Ya kardeşim salın artık ya bıktık ya valla bıktık.
Düzgün olsa kabulüm ama 2000 sonrası nesli bir yaşanmışlığı ya da kültürü yok.Yeni moda herhalde herkes ya rapçi ya da yayıncı olmaya çalışıyor. Ya kardeşim salın artık ya bıktık ya valla bıktık.
Sansar Salvoya giriş yapacağım her zaman y progresif metal ataklarım tuttu ya da trip hop ataklarım hocam. Tek bir şarkısını bilirim o da Bombalar Hedef Bulur, pek sevmemiştim.@222744, Sansar Salvo dinliyorsunuz değil mi? Bu adam Türkçe rap'in başına gelmiş en mükemmel şey bana göre. Sago, Ceza, Fuchs, Fuat Ergin, Cartel falan bir yana bu adam özel.
Sansar Salvoya giriş yapacağım her zaman y progresif metal ataklarım tuttu ya da trip hop ataklarım hocam. Tek bir şarkısını bilirim o da Bombalar Hedef Bulur, pek sevmemiştim.
Adam Rap yazmaya anne karnında başladığı için her yerden eseri fışkırıyorHocam eski Salvo'nun yerini tutabilecek rapçi yok bana göre. Bombalar Hedef Bulur parçasını 10'a katlayacak güzellikte parçaları var. Belki kulak zevkinize göre olmayabilir. Derinlere indikçe güzelleşiyor parçalar.
Bu arada, bu adam Türkçe Rap'te en fazla parçaya sahip kişi. Aynı zamanda en çok diss atan kişi olmuştur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.