Rapoo VT9 Air vs Darmoshark M3S Max

SZREX

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, fiyatı göz önünde bulundurmadan performans hangisi daha iyi ise ona karar verip satın alacağım.

Teşekkürler.

Selamlar, fiyatı göz önünde bulundurmadan performans hangisi daha iyi ise ona karar verip satın alacağım.

Teşekkürler.
Sensör olarak darmoshark bir tık daha önde. MCU olarak vt9 un MCU' su biraz daha güçlü ama verimlilik konusunda muhtemelen nordic daha iyidir. İkisi de üzmez diye düşünüyorum zevk ve tutuş şekline göre karar verebilirsin.

Bu fiyatlara alabileceğim en iyi mouse bunlar sanırım doğru mu

VT9Air, A5 Ultra ve M3S Max arasında ilk tercihiniz hangisi olurdu?

VT9Air, A5 Ultra ve M3S Max arasında ilk tercihiniz hangisi olurdu?
Yani benim tercihim çok önemli değil bence hocam.
Çünkü ben alırken kendi tutuş şeklime bir de garanti ve servis konusunda sorun yaşamayacağım yerleri tercih ederim genelde. Donanım olarak zaten üçü de iyi, o yüzden kendi zevkime göre vt9 air tercih ederdim. Yine de az önce dediğim gibi kendi tutuş şeklin ve zevklerine öncelik ver.

Şu siteden kendin de istediğin farelerin boyut ve şekillerini karşılaştırabilirsin.

Hocam son sorum.

Darmoshark için;

Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.

MCHOSE için;

A5 Ultra 8kHz kablolu ve 4kHz kablosuz hızı destekler.

Bu durumda darmoshark modelini sadece 1000hz olarak mı kullancağım? Eğer böyle ise MCHOSE almam daha mı mantıklı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…