Rapoo VT9 Air vs Darmoshark M3S Max

Bu durumda darmoshark modelini sadece 1000hz olarak mı kullancağım? Eğer böyle ise MCHOSE almam daha mı mantıklı olur?
Evet darmoshark 1000 hz olarak geliyor, daha yüksek hz için ekstra dongle gerekli. O durumda diğer ikisinden birini almak daha iyi olur ama dediğim gibi 4000/8000 hz gibi şeylerin göz boyaması olduğunu düşünüyorum. Faydası var ama faydadan çok zararı var. Ayrıca yüksek hz bir monitörünüz ve yeterli güçte işlemciniz yoksa 4000/8000 hzden bile tam verim alamazsınız. Tercih sizin yine de.

Evet darmoshark 1000 hz olarak geliyor, daha yüksek hz için ekstra dongle gerekli. O durumda diğer ikisinden birini almak daha iyi olur ama dediğim gibi 4000/8000 hz gibi şeylerin göz boyaması olduğunu düşünüyorum. Faydası var ama faydadan çok zararı var. Ayrıca yüksek hz bir monitörünüz ve yeterli güçte işlemciniz yoksa 4000/8000 hzden bile tam verim alamazsınız. Tercih sizin yine de.

Monitör 180hz alacağım. İşlemcim de Ryzen 7500F. 1000hz veya 4000/8000hz aralarında çok bir şey değişmeyecek ise sensörü için Darmoshark alayım ama fark ederse MChose almam daha mantıklı gibi çünkü ayriyetten dongle için de masraf yapmayı düşünmüyorum.

Darmoshark m3s max aldım.

Son düzenleme:
Monitör 180hz alacağım. İşlemcim de Ryzen 7500F. 1000hz veya 4000/8000hz aralarında çok bir şey değişmeyecek ise sensörü için Darmoshark alayım ama fark ederse MChose almam daha mantıklı gibi çünkü ayriyetten dongle için de masraf yapmayı düşünmüyorum.

Darmoshark m3s max aldım.
Geç gördüm kusura bakmayın ama iyi yapmışsınız, hayırlı olsun.

Monitör 180Hz alacağım. İşlemcim de Ryzen 7500F. 1000Hz veya 4000/8000hz aralarında çok bir şey değişmeyecek ise sensörü için Darmoshark alayım ama fark ederse MCHOSE almam daha mantıklı gibi çünkü ayrıyeten dongle için de masraf yapmayı düşünmüyorum.

Darmoshark M3S Max aldım.

Hocam ben de aynı ürünü almayı düşünüyorum yakın zamanda. Kullanıcı yorumları çok yok diye bekliyordum. Geldiğinde size zahmet düşüncelerinizi durumu kısa bir yazabilir misiniz buraya?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı