Rapor sisteminde iyileştirme istiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimden örnek vereyim. Geçen sefer "tabii" kelimesini "tabi" yazmıştım ve uyarı aldığımda bu nedenden dolayı aldığım yazmıyordu.

Ceza veren moderatör bile kesinliğini bulamamış ve birçok neden gösteriyordu.

Cezaların nedenlerinin kesin bir cümlede açıklanmasını istiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210321_112956_com.technopat.net.jpg
    Screenshot_20210321_112956_com.technopat.net.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 87
Kendimden örnek vereyim. Geçen sefer "tabii" kelimesini "tabi" yazmıştım ve uyarı aldığımda bu nedenden dolayı aldığım yazmıyordu.

Ceza veren moderatör bile kesinliğini bulamamış ve birçok neden gösteriyordu.

Cezaların nedenlerinin kesin bir cümlede açıklanmasını istiyorum.
Hazır mesaj kullanıyor olabilirler. Yoksa her rapor sonucuna elle mesaj yazmak çok uğraştırıcı olur.

Bence her şeyden önce Moderasyon Ekibi tarafından caydırıcı bir yaptırıma tabi tutulacak senaryoların, standartlaşmış olan yelpazesi genişletilmeli. Herhangi bir üyenin, caydırıcı bir ceza alması için genelde uç noktada görülen olumsuz bir eyleminden raporlanmasının bu bağlamda gereklilik haline gelmesini doğru bulmuyorum. Buna hassasiyet gösterilmeli bence. Özellikle Konu Dışı bölümündeki belli başlı üyelerin mesajlarını da buna örnek olarak gösterebiliriz.

• Beğen
İfadeler: Pmw
Birçok kişi moderatörlere işini öğretmeye çalışacağından bunu mümkün görmüyorum. Unutun yani. O olgunlukta değilsiniz.

Bunları deyince insanlar kırılıyor ama bir noktada yüzlerine vurmak lazım artık. Moderatör'ler, sizin düşünüp tavsiye edebileceğinizden daha fazlasını düşünüp, yönetim ile paylaşıyor ya da yapabileceği bir şey ise yapıyor.

Bu kadar güzel şeyler yazmasanız, beğenmekten yoruldum.
Çok önemli bir konuya değinilmiş cidden, ben hata yapınca saniyesinde ceza alıyorum ama başkası yapınca tık yok.
Bize özel çalıştıklarını falan düşünüyordum bir ara ama bu saçma bir şey.
Teşekkürler. Moderasyon raporları nasıl kontrol ediyor?
Çok takılmayın.
Kısaca büyüyünce anlarsınız diyor.
Moderatör olun o zaman işinize gelir bu bilgiler.
Ben buradan bunu anladım, yanlışım varsa düzeltin.
@MF
Mesela 1 saniye önce 2. el yasağı yedim ama neden yediğimi bilmiyorum.
Rapor sisteminde eksik çok. Benim alıcı olup olmadığımı nereden biliyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar güzel şeyler yazmasanız, beğenmekten yoruldum.
Çok önemli bir konuya değinilmiş cidden, ben hata yapınca saniyesinde ceza alıyorum ama başkası yapınca tık yok.
Bize özel çalıştıklarını falan düşünüyordum bir ara ama bu saçma bir şey.

Kısaca büyüyünce anlarsınız diyor.
Moderatör olun o zaman işinize gelir bu bilgiler.
Ben buradan bunu anladım, yanlışım varsa düzeltin.
@MF
Mesela 1 saniye önce 2. el yasağı yedim ama neden yediğimi bilmiyorum.
Rapor sisteminde eksik çok. Benim alıcı olup olmadığımı nereden biliyorsunuz.
Ben de geçtiğimiz Kasım ayında ikinci el yasağı almıştım. Neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok fakat o olaydan sonra ikinci el ilanlarına sadece teklif vermek için yazıyorum, yoksa 3 ay daha ban yiyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı