Raporlu şekilde sınava girememek sıkıntı çıkartır mı?

Yakazan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dün çok kötüydüm sınava girdim ve direkt eve gittim. Bugün okula gittim ilk ders midem boş olmasına rağmen kusmuk geldi ağzıma şu an bile karnım dayanılmaz şekilde ağrıyor ve söylemekten utanıyorum ki ishal olmuşum. Tuvalete gitmekten bir hâl oldum. Bugün sabah sınava giremeden babamı aradım ve hastaneye gittik. Mide koruyucu tarzı ilaçlar yazdı. Benimle aynı sınıfta kardeşim var bugün İngilizce hocası bir ton laf etmiş böyle iş mi olur diye 0 girmiş quize. Matematik ve din sınavım vardı Almanca hocası sınav ona çok çok daha zor yapılacak demiş. Raporum var İngilizce hocasının gözüne sokarım ama bu sınavlar gerçekten çok çok zor mu yapılıyor? Karnım çok ama çok ağrıyor dayanamıyorum yarın da gidemezsem diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 3 4 sene önce fizik sınavına girmemiştim hasta ve raporlu olduğumdan,benzer zorlukta soruyorlar genelde yeni hazırladıkları soruları.Ama ben mal olduğumdan yine çalışmadan gittim ve 44 aldım sonra da e okulda açıklanınca evde direk uyuyor taklidi yaptım ve yatakla beraber yere fırlatıldım :D
velhasılıkelam tekrar yazılı yapmak zorunda ama hocanın psikolojisine bağlı yeni yapacağı sınav zorluğu.

Sınav yapmak zorunda raporun varsa seve seve yapacak ve hocaya bakma sen.
Raporun kaç günlük 2 günlükse gitme evde dinlen ve sınav iptal falan olmaz yani yapmak zorundalar.
Dayanamıyorum birazdan tekrardan gideceğim. 1 gün yazdı gider gözüne sokarım raporu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı