Raporu geç verince devamsızlık raporluya geçer mi?

Erinslyer

Hectopat
Daha fazla  
Rapor aldım çarşamba ve perşembe için hastaydım okula bırakamadım cuma günü bıraksam 2 gün özürsüz devamsızlığım özürlüye çevrilir mi?

Büyük ihtimal çevrilir.

Çevrilir devamsızlık yapıldığı tarihten itibaren 5 iş günü süren var (bazı okullar bu süre sınırını dikkate almıyor aşılsa da kabul ediyor)

bir arkadaşım benzer şekilde özürsüz devamsızlığı velini getirterek özürlüye çevirtebilirsin demişti. daha önce yapan var mı?

Rapor aldım çarşamba ve perşembe için hastaydım okula bırakamadım cuma günü bıraksam 2 gün özürsüz devamsızlığım özürlüye çevrilir mi?
Hocalar zaten direktman sisteme işlemiyor. En azından bizim okulda 2-3 gün falan geciktiriyorlar hemen girmiyorlar. Sizin okulda durumlar nedir bilemem ama geç verseniz de onu özürlüye geçirirler. Merak etme.

Çevrilir, sorun yok.

bir arkadaşım benzer şekilde özürsüz devamsızlığı velini getirterek özürlüye çevirtebilirsin demişti. daha önce yapan var mı?
Evet, bu yöntem de oluyor. Dilekçe ile de olur, dilekçe hazırla, veline imzalattır ve okul idaresine teslim et. Bu şekilde de özürsüz devamsızlığını özürlü devamsızlığa çevirebilirsin.

Var ben çok kez yaptım.
Evet, bu yöntem de oluyor. Dilekçe ile de olur, dilekçe hazırla, veline imzalattır.
Okulda idare dilekçe kağıdı verir velin tarihi okul numaranı yazıp imza atacak o kağıda^^

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı