Hocalar zaten direktman sisteme işlemiyor. En azından bizim okulda 2-3 gün falan geciktiriyorlar hemen girmiyorlar. Sizin okulda durumlar nedir bilemem ama geç verseniz de onu özürlüye geçirirler. Merak etme.Rapor aldım çarşamba ve perşembe için hastaydım okula bırakamadım cuma günü bıraksam 2 gün özürsüz devamsızlığım özürlüye çevrilir mi?
Çevrilir, sorun yok.Rapor aldım çarşamba ve perşembe için hastaydım okula bırakamadım cuma günü bıraksam 2 gün özürsüz devamsızlığım özürlüye çevrilir mi?
Çevrilir, çok öyle yaptım. Pazartesi yine yapacağım ya da yarın veririm.Rapor aldım çarşamba ve perşembe için hastaydım okula bırakamadım cuma günü bıraksam 2 gün özürsüz devamsızlığım özürlüye çevrilir mi?
Evet, bu yöntem de oluyor. Dilekçe ile de olur, dilekçe hazırla, veline imzalattır ve okul idaresine teslim et. Bu şekilde de özürsüz devamsızlığını özürlü devamsızlığa çevirebilirsin.bir arkadaşım benzer şekilde özürsüz devamsızlığı velini getirterek özürlüye çevirtebilirsin demişti. daha önce yapan var mı?
Var ben çok kez yaptım.bir arkadaşım benzer şekilde özürsüz devamsızlığı velini getirterek özürlüye çevirtebilirsin demişti. daha önce yapan var mı?
Okulda idare dilekçe kağıdı verir velin tarihi okul numaranı yazıp imza atacak o kağıda^^Evet, bu yöntem de oluyor. Dilekçe ile de olur, dilekçe hazırla, veline imzalattır.
Evet.Rapor aldım çarşamba ve perşembe için hastaydım okula bırakamadım cuma günü bıraksam 2 gün özürsüz devamsızlığım özürlüye çevrilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.