Rascal does not dream of a dreaming girl hakkında fikirlerim

Makaleler
1
Genelde daha bitirmeden fikirlerimi yazıyorum, çünkü bunun sonunda da kötü hissedeceğimi düşünüyorum açıkçası: Sanki çok üzücü bir son beni bekliyor, ki geneli üzücü zaten. Neyse spoiler bırakmayın lütfen ama izleyen varsa da fikirlerini yazarsa hoş olur, ayrıca şu sahne cidden insanı bitirir:

1607717074388.png

tabii şu sahne de
1607717302401.png

izledikçe yazıyorum ne yalan söyleyeyim...

Güzel animeydi. Bu kadar. İzlerken zevk almıştım ama hakkında pek bir şey kalmadı aklımda. Pek bi' özel yanı olmayan, ortalama/ortalama üstü bir yapım. Duyguyu hissettirmede başarılı.
Neler hisettiğimi anlayamazsın, hatta şöyle anlatayım buraya yazarak duygu yoğunluğundan çıkmaya çalışıyorum şu anda. Bir yandan daha az üzülmeye çalıştığım için mutluyum bir yandan da değilim:
1607717458612.png

1607717476002.png

Neler hisettiğimi anlayamazsın, hatta şöyle anlatayım buraya yazarak duygu yoğunluğundan çıkmaya çalışıyorum şu anda. Bir yandan daha az üzülmeye çalıştığım için mutluyum bir yandan da değilim:
İzlediğin şey eninde sonunda çizgi film. Bu kadar bağlanman iyi değil.

Konuya öyle bakanlardan değilim: Bir kitap çok iyiyse ona da aynı duyguları yaşayabilirim. Olması gereken de bu değil mi? Bence normal bir şey. Açıkçası bana bunu hissettiriyorsa cidden başarılı bir yapım. Üzüldüm, ama burada bitecek gibi de hissetmiyorum nedense. Bayağı kötüydü, oldukça...
@Shimada Sensei hocam şu yapılan ağır mallıktır ama:
1607719480518.png

İyi güzel her şeye okeyim. Ama madem hiç tanışmayacaksan hatta anıların bile silinecekse buna karar verdiysen aga keşke uğraşmasaydın filmi 20 dk kadar uzatmış oldun. Hayır nasıl bir düşünce yapısı anlamış değilim.
1607719643808.png

adamdaki özgüvene bak bir de... Gerçi ne yalan söyleyeyim, mantıklı olmasa bile Makinohara için değer. Kesinlikle, bazen mantıklı olmasa da bir şeyler yapmak zorundayız sanırım.
@Shimada Sensei hocam aktif olunca bakarsınız:
Finali mükemmeldi! Çok iyi olmayı kesinlikle hak ediyor, şimdiye kadar hiç bir animeyi 2.'ye izlemedim ama sanırım bunu bir başkasıyla bir daha izleyeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı