Rasmus paludan bir skandal daha imza attı

Nicksizfury

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2020
Mesajlar
2.408
Makaleler
12
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kuran yakmasıyla bilinen rasmus paludan hepimiz biliyoruz artık açıklamaya gerek yok. Yarattığı kaosu NATO için vereceğimiz onayı tersine çeviren eleman bir skandalla daha gündeme geldi. Paludan Discord platformu üzerinden yaşı 18'den küçük olan çocuklara cinsel içerikli sohbet açtı. Ses kayıtlarına göre paludan bu sohbetlerde bir öğretmenin sınıfın önünde bir çocuğa cinsel tacizde bulunması gibi senaryolar içeren rahatsız edici ve cinsel temalı konuşmalar yaptı. Sohbette bulunan çocuklar Paludan'a yaşlarının 13 17 arası olduğunu belirtiyor kendisinin yaşı sorulduğunda ise 39 cevabını veriyor. Başka bir sohbette 14 yaşında bir katılımcıya markette çalıştığını ve market arasında cinsel ilişkiye girdiği söylüyor katılımcı ise tabii ki doğal olarak bunu reddediyor. Paludan evimin mutfağında çıplak dolaşıyorum gibi iğrenç cinsel sohbetlerle konuşmasını sürdürüyor.

İsveç'te reşit olma yaşı 15 diyecek arkadaşlar varsa bu iğrenç savunmayı kabul etmesem de katılımcıların büyük çoğunluğu yaşlarını genel olarak 13 14 olarak beyan ediyor.

 
61372fd84e3fe11498041be2.jpg
 
Bu adam sadece İslam'a saldırmak ile kalmıyor kendi ülkesinin de imajını düşürüyor. Avrupa devletleri böyle bir şeye ne der bilmiyorum, büyük ihtimal bu olayın üstüne piyasadan silerler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı