O offboy Femtopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #11 General Pong Krell dedi: Bu mümkün. Genişletmek için tıkla... Mümkün derken dosyayı açmasam bile bilgisayarıma virüs bulaşabileceğinimi söylemek istediniz?
General Pong Krell dedi: Bu mümkün. Genişletmek için tıkla... Mümkün derken dosyayı açmasam bile bilgisayarıma virüs bulaşabileceğinimi söylemek istediniz?
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 9 Şubat 2024 #12 offboy dedi: Mümkün derken dosyayı açmasam bile bilgisayarıma virüs bulaşabileceğinimi söylemek istediniz? Genişletmek için tıkla... İhtimali var, sana bu şekilde bulaştığını sanmıyorum ama mümkün.
offboy dedi: Mümkün derken dosyayı açmasam bile bilgisayarıma virüs bulaşabileceğinimi söylemek istediniz? Genişletmek için tıkla... İhtimali var, sana bu şekilde bulaştığını sanmıyorum ama mümkün.
O offboy Femtopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #13 General Pong Krell dedi: İhtimali var, sana bu şekilde bulaştığını sanmıyorum ama mümkün. Genişletmek için tıkla... Şu anda şüphelenecek bir durum var mı?
General Pong Krell dedi: İhtimali var, sana bu şekilde bulaştığını sanmıyorum ama mümkün. Genişletmek için tıkla... Şu anda şüphelenecek bir durum var mı?
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 9 Şubat 2024 #14 offboy dedi: Şu anda şüphelenecek bir durum var mı? Genişletmek için tıkla... Av'lerle yapılan taramada bir şey çıkmıyorsa ve sistemde bir gariplik hissetmezsen kullan öyle. Ben her ihtimale karşı formatlardım yine de. Bir daha bilmediğin güvenilmez yerlerden indirme yapma. General Pong Krell dedi: İhtimali var, sana bu şekilde bulaştığını sanmıyorum ama mümkün. Genişletmek için tıkla... Bu bahsettiğim durum elzemdir.
offboy dedi: Şu anda şüphelenecek bir durum var mı? Genişletmek için tıkla... Av'lerle yapılan taramada bir şey çıkmıyorsa ve sistemde bir gariplik hissetmezsen kullan öyle. Ben her ihtimale karşı formatlardım yine de. Bir daha bilmediğin güvenilmez yerlerden indirme yapma. General Pong Krell dedi: İhtimali var, sana bu şekilde bulaştığını sanmıyorum ama mümkün. Genişletmek için tıkla... Bu bahsettiğim durum elzemdir.