RAT işlerken gözükür mü?

Mesela adam ben telefonun ana ekranındayken Google'a falan girdi. Ben onun yaptığı şeyleri görür müyüm veya benden gizli yani tamamen farklı bir cihazdaymış gibi ben hiçbir şeyi görmeden bir şeyler yapabilir mi
Bildiğim kadarıyla hayır.

Tabii ki bir sürü şey yapar ama google'a girerse sen de bunu görürsün.

Mesela adam ben telefonun ana ekranındayken Google'a falan girdi. Ben onun yaptığı şeyleri görür müyüm veya benden gizli yani tamamen farklı bir cihazdaymış gibi ben hiçbir şeyi görmeden bir şeyler yapabilir mi?
Bildiğim kadarıyla senin yaptığın şeyleri canlı olarak görür ama onun yaptığı şeyleri sen göremessin ama mesela adam VPN ile rusyaya bağlanmıştır senin bilgisayarındaki google hesapların gibi şeyler otomatik rusyaya bağlanabilir bir tanıdığım yaşamıştı.

RAT'a bağlı ancak neden böyle bir yazılım kendini bu kadar yoldan ifşalasın ki? Arkaplanda işlemlerini yürütür.
Ama görürüm demi

Bildiğim kadarıyla senin yaptığın şeyleri canlı olarak görür ama onun yaptığı şeyleri sen göremessin ama mesela adam VPN ile rusyaya bağlanmıştır senin bilgisayarındaki google hesapların gibi şeyler otomatik rusyaya bağlanabilir bir tanıdığım yaşamıştı.
telefon

Tabii ki bir sürü şey yapar ama google'a girerse sen de bunu görürsün.
yani gözümün önünde yaptığı değişiklikleri görürüm demi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı