raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #11 Adrastos dedi: Olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Birkeresinde instagramlardaki postların altındaki devamı şeyi oluyor ya o açılmıştı.Umarım gözüm bozulmuştur.Teşekkürler yardımınız için. BlueScreenOfDeath dedi: Yayılır. İkisi de aynı şey. Genişletmek için tıkla... Komik olan ne? Salvatorio dedi: Aynı. Genişletmek için tıkla... Telefonuma ağdan bulaşır mı? Son düzenleme: 28 Ağustos 2023
Adrastos dedi: Olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Birkeresinde instagramlardaki postların altındaki devamı şeyi oluyor ya o açılmıştı.Umarım gözüm bozulmuştur.Teşekkürler yardımınız için. BlueScreenOfDeath dedi: Yayılır. İkisi de aynı şey. Genişletmek için tıkla... Komik olan ne? Salvatorio dedi: Aynı. Genişletmek için tıkla... Telefonuma ağdan bulaşır mı?
BilgisayarUzmanım Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 924 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #12 raxemüller dedi: Hocam bu forum niye var? Dalga geçmek için mi? Yardımcı olmak için mi? Genişletmek için tıkla... Benden önce cevabı verenler olmuş bende iki şaka olsun diye yazmıştım.
raxemüller dedi: Hocam bu forum niye var? Dalga geçmek için mi? Yardımcı olmak için mi? Genişletmek için tıkla... Benden önce cevabı verenler olmuş bende iki şaka olsun diye yazmıştım.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.717 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #13 raxemüller dedi: Temiz kurulum yaltıp lakin telefonuma bulaşmış olmasından korkuyorum. Yani şanda telefonumda bir şey yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Yine mi hocam?
raxemüller dedi: Temiz kurulum yaltıp lakin telefonuma bulaşmış olmasından korkuyorum. Yani şanda telefonumda bir şey yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Yine mi hocam?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.176 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #14 Kesinlikle yayılır demek yalan olur. Tamamen yapan adama bağlı bu iş.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #15 Windows Güvenliği dedi: Yine mi hocam? Genişletmek için tıkla... Allah aşkına sizin başınıza bu olay geldimi de?
Windows Güvenliği dedi: Yine mi hocam? Genişletmek için tıkla... Allah aşkına sizin başınıza bu olay geldimi de?
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.717 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #16 raxemüller dedi: Allah aşkına sizin başınıza bu olay geldimi de? Genişletmek için tıkla... İkiside truva atı türevi.
raxemüller dedi: Allah aşkına sizin başınıza bu olay geldimi de? Genişletmek için tıkla... İkiside truva atı türevi.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #17 BlueScreenOfDeath dedi: Yayılır. İkisi de aynı şey. Genişletmek için tıkla... Yayılması çok çok zordur ama dimi?
BlueScreenOfDeath dedi: Yayılır. İkisi de aynı şey. Genişletmek için tıkla... Yayılması çok çok zordur ama dimi?