Rav antivirus nedir?

Rava antivirüs bir virüs tür ben yanlışlıkla Nox Player indirdiğimde olmuştu sildiğimde ise gizli simgeler kutusuna geliyor ben işlemediğimiz için sıfırladım ve gitti.

Bende Nox Player'ı indirdim ve dosya gezgininde gezinirken bunu buldum RAVAntivirus tıkladım ravantivirus. ZIP çıkdı içine baktım boşdu Avast ya da Malwarebytes tarafından silinmişmi anlamadım ama bugün bilgisayarı bir yeniden başladtdığım Spotify silinmiş kendisi görev çubuğunda sabitdi ve bir anda yok oldu şu an görev çubuğu stabil çalışmış Windows logosu bozuldu çok tuhaf tıklayınca sekmeyi açmıyor ne yapmalıyım.
 
Bende Nox Player'ı indirdim ve dosya gezgininde gezinirken bunu buldum ravantivirus tıkladım ravantivirus. ZIP çıkdı içine baktım boşdu Avast'ya da Malwarebytes tarafından silinmişmi anlamadım ama bugün bilgisayarı bir yeniden başladtdığım Spotify silinmiş kendisi görev çubuğunda sabitdi ve bir anda yok oldu şu an görev çubuğu stabil çalışmış Windows logosu bozuldu çok tuhaf tıklayınca sekmeyi açmıyor ne yapmalıyım.

Herhangi bir virüs veya miner değildir fakat istenmeyen programdır bu emülatörlerden gelen sizin izniniz olmadan inen bir programdır sizin Premium almanız için false positive verir bana da MEmu'dan geldi fakat virüs drğildir
 

Yeni konular

Geri
Yukarı