Rav endpoint protection bir anda bilgisayara yüklendi

Daha fazla  
Rav - endpoint protection bir anda bilgisayara indi, bilgisayarda anti virüs programı yoktu bilgisayarı kapatmadan önce her zaman ilk önce arka planlardaki uygulamaları kapatıyordum, arka planlarda çalışanlara baktım rav diye bir şey var kaldırsam bunu tekrar bilgisayara yükleyebilir miyim? Bedava şekilde. Ve rav uygulamasını ben indirmedim bilgisayar kendi indirdi aniden.

Kurduğun bir uygulamanın yanında gelmiştir, arkaplanda çalıştığı için de fark etmemişsindir. Reklam amaçlı installer'a ekliyorlar.

Rav - endpoint protection bir anda bilgisayara indi, bilgisayarda anti virüs programı yoktu bilgisayarı kapatmadan önce her zaman ilk önce arka planlardaki uygulamaları kapatıyordum, arka planlarda çalışanlara baktım rav diye bir şey var kaldırsam bunu tekrar bilgisayara yükleyebilir miyim? Bedava şekilde. Ve rav uygulamasını ben indirmedim bilgisayar kendi indirdi aniden.

Antivirüs kullanmak istiyorsan Malwarebytes kullananbilirsin rav kullanılabilecek bir uygulama değil.

Kurduğun bir uygulamanın yanında gelmiştir, arkaplanda çalıştığı için de fark etmemişsindir. Reklam amaçlı installer'a ekliyorlar.
Bilgisayar 2022 den beri yanımda değil geldiğindede max steam den bişi indirdim, asla dışardan bişi indirmedim.

Antivirüs kullanmak istiyorsan Malwarebytes kullananbilirsin rav kullanılabilecek bir uygulama değil.
bilgisayarda anti-virüs programı yoktu windows defender ada erişemiyordum 14/11/2024 tarihinde indirldi diyor bilgisayar

peki sildiğimde bir daha ki sefere bedava indirebilirmiyim? kendi sitesinden tabi

Bilgisayar 2022'den beri yanımda değil geldiğindede Max Steam'den bir şey indirdim, asla dışarıdan bir şey indirmedim.

Bilgisayarda Anti-Virüs programı yoktu Windows Defender ada erişemiyordum 14/11/2024 tarihinde indirldi diyor bilgisayar.

Peki sildiğimde bir daha ki sefere bedava indirebilir miyim? Kendi sitesinden tabii.

İndirebilirsin tabbi de bayağı kötü bir antivirüs. Denetim Masası'ndan programlar ve uygulamalar menüsünden sil.

Sildim şimdi. Peki ben bu dediğiniz Anti-Virüs programını nereden indireceğim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk defa yüklediğin için 1 aylık bedava olacak gerçek zamanlı koruma gibi özelliklerden yararlanabileceksin 1 aydan sonra kendin tarama yapmalısın ücretsiz avlerde gerçek zamanlı koruma yok. Anca Windows'un avsini kullanabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sağol

İlk defa yüklediğin için 1 aylık bedava olacak gerçek zamanlı koruma gibi özelliklerden yararlanabileceksin 1 aydan sonra kendin tarama yapmalısın ücretsiz avlerde gerçek zamanlı koruma yok. Anca Windows'un avsini kullanabilirsin.

Link kalıcı olarak taşınmış olabilir falan diyor indirme linkinde, orijinal siteye manuel olarak girdim aynı şey onun içinde geçerli

1735991497075.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı