Ray-ban gözlüğün orijinal olduğunu nasıl anlarım?

Hocam bunları mı kast ediyorsunuz? Bunlar dışında katlanma yerlerinde metale işlenmiş Ray-Ban yazısı var o kadar.
Evet, bunları kastediyorum. Elime aldığım orijinal Ray-Ban'a göre tek farkı gördüğüm kadarıyla CE sertifikasının yanında UK CA yazısının yer almıyor oluşu. Bu yeni serilerle birlikte mi geldi bilmiyorum. Görüntüsünde bir noksan yok. Bir gözlükçüye göstermekte fayda var.

Büyük ihtimal. Ama yine de bir gözlükçüye sorun.

Hocam yukarıda da yazdığim gibi gözlükçüler işlem için para isteyecekler gibi hissediyorum bundan dolayı hani evde anlayabiliyorsam hiç vermek istemem.

Evet, bunları kastediyorum. Elime aldığım orijinal Ray-Ban'a göre tek farkı gördüğüm kadarıyla CE sertifikasının yanında UK CA yazısının yer almıyor oluşu. Bu yeni serilerle birlikte mi geldi bilmiyorum. Görüntüsünde bir noksan yok. Bir gözlükçüye göstermekte fayda var.
Gözlük baya eski( 5-6 yıl diyebilirim) belki ondan olmayabilir mi?

Hocam yukarıda da yazdığim gibi gözlükçüler işlem için para isteyecekler gibi hissediyorum bundan dolayı hani evde anlayabiliyorsam hiç vermek istemem.
Sanmıyorum. Tek yaptıkları gözlüğün camını UV ölçere tutmak. Orijinal Ray-Ban ise UV400 çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı