Replikada bu kadar detay olmaz bence.
Öyle ise elimde 1000 TL yatıyormuş desenize
Replikada bu kadar detay olmaz bence.
1750 diyelim.Öyle ise elimde 1000 TL yatıyormuş desenize![]()
Öyle ise elimde 1000 TL yatıyormuş desenize![]()
Evet, bunları kastediyorum. Elime aldığım orijinal Ray-Ban'a göre tek farkı gördüğüm kadarıyla CE sertifikasının yanında UK CA yazısının yer almıyor oluşu. Bu yeni serilerle birlikte mi geldi bilmiyorum. Görüntüsünde bir noksan yok. Bir gözlükçüye göstermekte fayda var.Hocam bunları mı kast ediyorsunuz? Bunlar dışında katlanma yerlerinde metale işlenmiş Ray-Ban yazısı var o kadar.
Büyük ihtimal. Ama yine de bir gözlükçüye sorun.
Gözlük baya eski( 5-6 yıl diyebilirim) belki ondan olmayabilir mi?Evet, bunları kastediyorum. Elime aldığım orijinal Ray-Ban'a göre tek farkı gördüğüm kadarıyla CE sertifikasının yanında UK CA yazısının yer almıyor oluşu. Bu yeni serilerle birlikte mi geldi bilmiyorum. Görüntüsünde bir noksan yok. Bir gözlükçüye göstermekte fayda var.
Sanmıyorum. Tek yaptıkları gözlüğün camını UV ölçere tutmak. Orijinal Ray-Ban ise UV400 çıkar.Hocam yukarıda da yazdığim gibi gözlükçüler işlem için para isteyecekler gibi hissediyorum bundan dolayı hani evde anlayabiliyorsam hiç vermek istemem.
Anladım, eğer yarın gitmeye üşenmez isem bir gözlükçüye uğrayayım.Sanmıyorum. Tek yaptıkları gözlüğün camını UV ölçere tutmak. Orijinal Ray-Ban ise UV400 çıkar.
Hocam yukarıda da yazdığim gibi gözlükçüler işlem için para isteyecekler gibi hissediyorum bundan dolayı hani evde anlayabiliyorsam hiç vermek istemem.
Hmmm satma ihtimalide var diyorsunuz anladım. Dediğiniz gibi ben yarın bir gözlükçüye uğrayayım.Hocam gidersiniz gözlükçüye bence para istemez. Hatta eğer satacaksanız direk orada bile satabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.