Ray-Ban gözlük orijinal midir?

seyfo1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir mağazaya girdim bir sürü Ray-Ban gözlük vardı hepsinin fiyatı 1.900 TL'ydi gözlükten çok anlamam ama biraz inceledim kalite olarak fena değildi sahteye benzemiyordu sanki. Fiyatının böyle olmasının sebebi yurt dışından vergisiz getirtiyorlarmış ve bu fiyata satıyorlarmış. Sizce orijinal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir mağazaya girdim bir sürü ray-ban gözlük vardı hepsinin fiyatı 1.900 TL'ydi gözlükten çok anlamam ama biraz inceledim kalite olarak fena değildi sahteye benzemiyordu sanki. Fiyatının böyle olmasının sebebi yurt dışından vergisiz getirtiyorlarmış ve bu fiyata satıyorlarmış. Sizce orijinal midir?

Benim de çok bilgim yok ama bence çakmadır ray-ban öyle bir fiyata gözlük satmaz hocam.

Merhaba, bir mağazaya girdim bir sürü Ray-Ban gözlük vardı hepsinin fiyatı 1.900 TL'ydi gözlükten çok anlamam ama biraz inceledim kalite olarak fena değildi sahteye benzemiyordu sanki. Fiyatının böyle olmasının sebebi yurt dışından vergisiz getirtiyorlarmış ve bu fiyata satıyorlarmış. Sizce orijinal midir?
Hiçbir bilgim yok ama o neden bu kadar ucuz sorusuna o cevabı veriyorsa %100 sahtedir o ürün şaşmaz. 😂
Bırak vergiyi, babasının hayrına bile o fiyata vermez adamlar.

Merhaba, bir mağazaya girdim bir sürü ray-ban gözlük vardı hepsinin fiyatı 1.900 TL'ydi gözlükten çok anlamam ama biraz inceledim kalite olarak fena değildi sahteye benzemiyordu sanki. Fiyatının böyle olmasının sebebi yurt dışından vergisiz getirtiyorlarmış ve bu fiyata satıyorlarmış. Sizce orijinal midir?

Ben zamanında Irak'tan orijinal ray ban almıştım 10 sene öncenin parasıyla 30 TL verdim ve de orijinaldi yani olabilir ama bilen biriyle almak daha mantıklı ya da tanınmış gözlükçülere götürmek.

Yıllardır eskimeyip vatandaşa dayatılan kolpa. İthal ve orijinal ürün. İnanmayın hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı