Elektronik Razer Atlas Cam Beyaz Mouse Pad 1.999 TL

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TECHNOPAT-TWO WIN
GPU: ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB
RAM: CORSAIR 16GB Vengeance RGB PRO SL Siyah 3200MHz CL16 DDR4
CPU: Intel Core i5 12400F 4.40GHz
Anakart: ASUS PRIME H610M-A 3200MHz mATX
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
Ortalama fiyatları 2400 - 2500 TL bandındaydı. Cam mousepad düşünenler bakabilirler.

1728918166786.png

Ortalama fiyatları 2400 - 2500 TL bandındaydı. Cam mouse pad düşünenler bakabilirler.

Eki Görüntüle 2329399

Vay be 600 liraya aldığım QCK Prism Medium'u iade mi etsem 🤔

Ortalama fiyatları 2400 - 2500 TL bandındaydı. Cam mousepad düşünenler bakabilirler.

Eki Görüntüle 2329399
Güzel fiyat ancak bu fiyatlarda bir cam mousepad bakıyor olsam bunu alırdım.

İlk kez duyuyorum bunu cam mousepad nasıl oluyor ki 🤔
Baya bildiğiniz cam oluyor hocam.

İlk kez duyuyorum bunu cam mouse pad nasıl oluyor ki 🤔

Kayganlık bakımından daha iyi diye biliyorum. Ancak taşıması vs sıkıntı olabiliyor kutusu yoksa. Arkadaşım kırmıştı 😆

Kayganlık bakımından daha iyi diye biliyorum. Ancak taşıması vs sıkıntı olabiliyor kutusu yoksa. Arkadaşım kırmıştı 😆

Diğer mousepadler nasıl oluyor bilmiyorum ancak benim attığım Wraith Cosmicglass kırılmıyor diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videoda 3.20'ye bakarsanız baya bir fırlatıyor ancak kırılmıyor.

Diğer mousepadler nasıl oluyor bilmiyorum ancak benim attığım Wraith Cosmicglass kırılmıyor diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bizim arkadaş dandik bir marka almıstı heves edip sanırım. O yüzden kırıldı. Gidip Razer, Wraith'ya da bilinen bir marka alırsanız daha iyidir tabii.

Pek bilgim yok ancak tahminime göre büyük yüzey alanından hasar alınca hiçbir şey olmuyordur, küçük yüzey alanından alınca ise kırılıyordur.

Yeni konular

Geri
Yukarı