Razer Barracuda alınır mı?

Bütçe
3000-3500

WhiteRanger

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE H610M H
ASUS RX 6650XT
I5 12400F
8X2 GB DUAL CHANNEL
Kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum ve bütçem çok kısıtlı zar zor 3700e çıkabildim ve pazaramada fiyatının bu seviyelere düştüğünü gördüm. Sizce alınır mı? 300 lira verip X modelini mi almalıyım?

Alınır. THX dahili geliyor. Mikrofon kalite bekleme gömülü. Ancak konfor ve ses kalitesi çok iyi. Ben X olanı kullanıyorum memnunum THX'i ayrı satın aldım.

X olan Amazon'da 3600 bir de yeni gibi depo satıyor 3100'e oda değerlendirilebilir.

Düz Barracuda X modelinden daha iyi zaten. Daha fazla verip alt modelini almak saçma olur. Mikrofonu dışında başarılı bir kulaklık.
X modelini daha yüksek bir model sanıyordum :D. Teşekkürler. Malzeme kalitesinden şikayetçi olanlar olmuş bunun hakkında bir bilginiz var mı acaba?

Alınır. THX dahili geliyor. Mikrofon kalite bekleme gömülü. Ancak konfor ve ses kalitesi çok iyi. Ben X olanı kullanıyorum memnunum THX'i ayrı satın aldım.

X olan Amazon'da 3600 bir de yeni gibi depo satıyor 3100'e oda değerlendirilebilir.

Mikrofonu da konuştuğum arkadaşlarım düşünsün artık :D. THX ne demek acaba?

X modelini daha yüksek bir model sanıyordum :D. Teşekkürler. Malzeme kalitesinden şikayetçi olanlar olmuş bunun hakkında bir bilginiz var mı acaba?

2 senedir kullanıyorum ben hiçbir sorun yaşamadım hatta Roblox modeli vardı onu satıp geçen Amazon'da siyahını 2800'e gece 5 de indirimde bulup aldım. Bir daha olsa bir daha alırım benim için konfor ses kalitesi çok önemli bu ikisini karşılayan en F/P kulaklık. Hiçbir yeri ne kırıldı ne çatladı.

Ben bu konuyu düzgün kullanıma bağlıyorum. Dışarıda da kullandım yani ona rağmen hiçbir şey olmadı.

2 senedir kullanıyorum ben hiçbir sorun yaşamadım hatta Roblox modeli vardı onu satıp geçen Amazon'da siyahını 2800'e gece 5 de indirimde bulup aldım. Bir daha olsa bir daha alırım benim için konfor ses kalitesi çok önemli bu ikisini karşılayan en F/P kulaklık. Hiçbir yeri ne kırıldı ne çatladı.

Ben bu konuyu düzgün kullanıma bağlıyorum. Dışarıda da kullandım yani ona rağmen hiçbir şey olmadı.
Aldığım eşyaları titiz kullanmaya özen gösteririm zaten. Sipariş verdim umarım kargoda vesaire sıkıntı çıkmaz.

Mikrofonu da konuştuğum arkadaşlarım düşünsün artık :D. THX ne demek acaba?

THX düz standart 7.1'in daha gelişmiş hali ayrıca stereo için de desteği var.

Barracuda X PC de programı yok yani tak çalıştır halde. Bu programı indirim ile 10 dolara alabiliyorsun alınca programını yüklüyorsun ekolayzer bass Boost gibi seçenekler aktif oluyor. Ses normalizasyonu vs

Üst modeli düz Barracuda alırsan para vermene gerek yok direk dahili geliyor

THX düz standart 7.1'in daha gelişmiş hali ayrıca stereo için de desteği var.

Barracuda X PC de programı yok yani tak çalıştır halde. Bu programı indirim ile 10 dolara alabiliyorsun alınca programını yüklüyorsun ekolayzer bass Boost gibi seçenekler aktif oluyor. Ses normalizasyonu vs

Üst modeli düz Barracuda alırsan para vermene gerek yok direk dahili geliyor
Bu ürünlerin üretim yıllarından bahsedenler de çok olmuş. Benim aldığım ürün 2022 mi nasıl öğrenebilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı