Razer Barracuda kulaklık kırıldı

Hocam garantiye gönderdim sözde Bilkom garantisi falan vardı 30 gün tuttular bunu orada aynen geri gönderdiler gordugum kadariyla Amazon'dan almişsan eğer para iadesi yapiyolarmis ben Vatan'dan almıştım almaz olsaydım kendim bir şekilde yapıştırmaya deneyeceğim umarım iade edebilirsin.

Evet Amazon 3 günde paramı verdi geriye. 0 uğraş. Ama akıllanmam ben yine Razer baracuda aldım. Bicome garantili. 700TL fazla verdim.

Bir umut gönderdim hocam aynen ama gerçekten sinir bozucu bir durum. Çünkü nadir rastlanan bir sorun değil, bunu yaşayan çok fazla kullanıcı var; hatta RRaenee yayındayken yaşıyor bu durumu, üstelik bu marka sponsoru. Buna kullanıcı hatası demek çok abes, çok açık bir şekilde ürünün kalitesizliği, ayıbı.

Ben aradım taradım özellik olarak ve ses kalitesi olarak en iyi Razer baracuda var. Hem fiyat yarısı hem de 50mm sürücü ile iyi müzik deneyimi olan.

Keşke ben de biraz fazla verip Amazon'dan alsaydım. Ama yok hocam tövbe ettim bulaşmam bir daha Razer.

Amazon'da da garanti yok. 1.5 sene sonra 2 kat fiyat olsa sen yarı parasını alıyorsun gibi bir durum oluyor. O da kötü.

Ben aradım taradım özellik olarak ve ses kalitesi olarak en iyi Razer baracuda var. Hem fiyat yarısı hem de 50mm sürücü ile iyi müzik deneyimi olan.

Amazon'da da garanti yok. 1.5 sene sonra 2 kat fiyat olsa sen yarı parasını alıyorsun gibi bir durum oluyor. O da kötü.
Özellikler güzel fakat malzeme ile ilgili sıkıntı yaşayınca soğudum. Ben de sanırım SteelSeries Nova 5'e şans vereceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı