Razer Barracuda X 7.1 Wireless kulaklık 950TL!

• Konuyu başlatan WTC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 108
  • Görüntüleme 15.429
O zaman benim için Barracuda X tercihi iyi olmuş. Saf bir kablosuz kulaklık gerekiyordu. Ses kalitesine çok iyi diyorlar. Memnun kalırım büyük ihtimal.
Ben de şimdi aldım ama mikrofonu hiç tatmin edici durmuyor. Kablosuz kulaklarda ortak bir sorun bu. Virtuoso gibi kulaklarda bu sorun yok ama o da 3.000 TL bandında.

Ben de şimdi aldım ama mikrofonu hiç tatmin edici durmuyor. Kablosuz kulaklarda ortak bir sorun bu. Virtuoso gibi kulaklarda bu sorun yok ama o da 3.000 TL bandında.
Güle güle kullanın. Evet, mikrofonu çok iyi değil. Fakat çok kötü de denemez. İş görüyor. Arkadaşım ile DC üzerinden konuşuyoruz, net bir şekilde geliyor ses. Yani işini yapıyor diyebiliriz.

Bir de mikrofon tak çıkar olduğu için yerine başka kaliteli bir mikrofon takma şansınız var. Geçen gün öyle bir konuya denk gelmiştim. Başka bir mikrofon takmaya uyumlu olduğunu yazanlar olmuş. İleride belki daha kaliteli bir şey ile değiştirebilir.

Kulaklık geldikten sonra Razer sitesinden THX Spatial Audio programını almanızı öneririm. Ekstra ayarlar yapmanızı sağlayan bir program. Normalde 20 dolar fakat aldığınız kulaklığı tanıtınca 10 dolar indirim oluyor. Barracuda tak-çalıştır olduğu için bir programı bulunmuyor. Razer, Barracuda için paralı olarak program satıyor diyebiliriz. Oyun profilleri, bass yükseltme vs. gibi ayarlamalar yapmanıza yarıyor.

Yani PC'de kullanmak istesek illa kablo takacağız? Doğru mu anladım? Veya bluetooth adaptörü var ise, o şekilde kullanılabilir herhalde.

Barracuda kaçırmayın. Zaten HyperX kampanyası bitti. Süre azalıyor. Bir daha o fiyata bulmak zor.

Büyük ihtimal öyle. Direkt kendi alıcısı yok herhalde. Bana zaten uymazmış Hyper. PC için özellikle kablosuz bir kulaklık arıyordum. Barracuda işimi görecektir. Evet, bayağı indirim oldu fiyat konusunda.
Dediğiniz gibi PC için illa Bluetooth adaptör almak gerek, laptoplarda zaten var olduğu için onlarda gerek yok.

Dediğiniz gibi PC için illa Bluetooth adaptör almak gerek, laptoplarda zaten var olduğu için onlarda gerek yok.
Benim anakartımda bluetooth desteği bulunuyor fakat kaliteden çok ödün veriyordur gibime geliyor. Gecikmeler yaşatabilir. Gaming kulaklık olarak aldığım için Barracuda X tercihimin doğru olduğunu düşünüyorum.

Benim anakartımda bluetooth desteği bulunuyor fakat kaliteden çok ödün veriyordur gibime geliyor. Gecikmeler yaşatabilir. Gaming kulaklık olarak aldığım için Barracuda X tercihimin doğru olduğunu düşünüyorum.
Bluetooth modellerindeki en büyük sorun gecikmedir. Bu yüzden Gaming için fazla önerilmiyor ses kalitesinden daha çok.

Öncelikle @WTC hocama indirimi haber verdiği için teşekkür ederim. Tam ihtiyacım olduğu zamana geldi ve bende satın aldım.
Elinize ulaştıktan sonra yazılımı kullanırsanız veya farklı bir yazılım tercih ederseniz yazabilir misiniz? Aynı şekilde @Rezerve6 hocam sizde herhangi bir yazılım kullanıyor musunuz? Şimdiden teşekkürler.

@CaptGimp Yardımım dokunduysa ne mutlu bana.
Yazılımı oyun profilleri için kullanacağım. Tarkov vs. gibi oyunlar için özel ses profilleri bulunuyor. Silah seslerini azaltıp, ayak seslerini arttırma gibi. Biraz fazla para harcadığım için duruma göre alacağım. Belki yazılımsız hali de hoşuma gider. Kod ile 10 dolara geliyor program. Çok gerekli olduğunu düşünürsem alırım. Bayağı yararlı gözüküyor.

@CaptGimp Yardımım dokunduysa ne mutlu bana.
Yazılımı oyun profilleri için kullanacağım. Tarkov vs. gibi oyunlar için özel ses profilleri bulunuyor. Silah seslerini azaltıp, ayak seslerini arttırma gibi. Biraz fazla para harcadığım için duruma göre alacağım. Belki yazılımsız hali de hoşuma gider. Kod ile 10 dolara geliyor program. Çok gerekli olduğunu düşünürsem alırım. Bayağı yararlı gözüküyor.

EFT oynuyorsanız beraber oynayabiliriz bu arada.

Öncelikle @WTC hocama indirimi haber verdiği için teşekkür ederim. Tam ihtiyacım olduğu zamana geldi ve bende satın aldım.
Elinize ulaştıktan sonra yazılımı kullanırsanız veya farklı bir yazılım tercih ederseniz yazabilir misiniz? Aynı şekilde @Rezerve6 hocam sizde herhangi bir yazılım kullanıyor musunuz? Şimdiden teşekkürler.

7.1 yazılımı vardı Razer'in onu kullandım, onun dışında diğer arkadaşlar da belirtmiş THX yazılımı kulaklığı etkinleştirince %50 indirimli oluyor. Ekolayzır ayarları vs. yapılabiliyor. Bütçem olursa THX yazılımını da alacağım.

EFT oynuyorsanız beraber oynayabiliriz bu arada.
İşten vakit buldukça ara sıra oynuyorum. İyi bir FPS oyuncusuyum fakat dünyanın en kötü Tarkov oyuncularından biriyim. Ortalama yaşam sürem 1 dakika oluyor. O yüzden fıtık geçirebilirsiniz :D

Arkadaşımı da genelde yalnız bıraktığım için laf yiyorum. Tarkov silahlarına bir türlü hakimiyet sağlayamadım. Bu teklifinizi pişman olmamanız için geri çevireceğim. Gergin bir oyun zaten, ben de gerilmeye katkıda bulunmak istemiyorum :D Hızlı oyun türleri oynadığım için (BF, COD vs.) eski alışkanlıklarımı bırakamıyorum. Bu da Tarkov'da işlemiyor maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı