Yorumları okuyunca tereddüt ettim. Hem oyun hem müzik için satın aldım. Ses kasma konusunda kötü diyorlar. İptal etmeli miyim sizce?
Kablosuz kulaklıkta ses kasma yapacaksanız çok daha pahalı modellere bakmalısınız onun harici kablolu tercih edin.
Yorumları okuyunca tereddüt ettim. Hem oyun hem müzik için satın aldım. Ses kasma konusunda kötü diyorlar. İptal etmeli miyim sizce?
Yani CS'de ikinci sıranın altına düştüğümü görmedim şu güne kadar. Herhangi bir sesi duyabiliyorum, benim için yeterli bu.Yorumları okuyunca tereddüt ettim. Hem oyun hem müzik için satın aldım. Ses kasma konusunda kötü diyorlar. İptal etmeli miyim sizce?
Yani CS'de ikinci sıranın altına düştüğümü görmedim şu güne kadar. Herhangi bir sesi duyabiliyorum, benim için yeterli bu.
Arkadaşlar neden sipariş edilmiyor. Sadece magaza gösteriyor.
İlla magaza gösteriyor sebebi nedir?
Magazaya gitsem bu fiyattan verirler mi?
Gözüken mağazalarda evet.
Hadi ya o kadar mı cidden? En kötü hangi modeli almam lazım kablosuzda ki cloud 2'ye yakın bir performans alayım?O kadar etmez. Özellikle ses kasma konusunda pek iyi olduğunu söyleyemem. Detaysız, biraz boğuk bir sesi var.
E sporcu değilsen bu kulaklık sana yeterince ses kastırır, bu aynı haftada iki kez Valorant oynayıp 500Hz monitor alma muhabbetine benziyor.Hadi ya o kadar mı cidden? En kötü hangi modeli almam lazım kablosuzda ki Cloud 2'ye yakın bir performans alayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.