Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2024 #11 pexola dedi: Ben de yeni arayışlara başladım. Aslında Logitech G733 7.1 aklıma girmiyor değil ama, acele de etmek istemiyorum. Razer'dan yana devam etmeyi de düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hem müzik hem içerik video vs için kulllanılır mı? Kütüphanede vıdeo vs ızlemek?
pexola dedi: Ben de yeni arayışlara başladım. Aslında Logitech G733 7.1 aklıma girmiyor değil ama, acele de etmek istemiyorum. Razer'dan yana devam etmeyi de düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hem müzik hem içerik video vs için kulllanılır mı? Kütüphanede vıdeo vs ızlemek?
Efendy94 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #12 Amazon.com.tr Bu daha da mı bir sıcak fırsat oluyor acaba?
Gwenwin in unodui Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #13 Efendy94 dedi: Amazon.com.tr Bu daha da mı bir sıcak fırsat oluyor acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam 3K bütçede alınabilecek en iyi Wireless bu mudur? Mikrofon önemli değil. Ses açısından ne önerirsiniz? X2022 ile fark var mıdır?
Efendy94 dedi: Amazon.com.tr Bu daha da mı bir sıcak fırsat oluyor acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam 3K bütçede alınabilecek en iyi Wireless bu mudur? Mikrofon önemli değil. Ses açısından ne önerirsiniz? X2022 ile fark var mıdır?