Razer Barracuda X ses cızırtı ve bozulma yapıyor

irfokingg

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
monster abra a7 32gb
pc- ryzen3200g msi 1660 gamingx 32gb ram msi spatium 1tb+2tbhdd+ssd msi a520m
Meslek
öğrenci/teknisen
Arkadaşlar merhaba. Razer Barracuda X kullanıyorum. Sürücüler güncel. Monster Abra A7 15.2 sürücüler güncel. Silip tekrar da yükledim. Kulaklık sesi bir anda bozulup yüksek bir cızırtı oluyor. Videolar cızırtı gelince veya bozulma olunca kasıyor. Eski AUX'ları ilk takarken gelen ses gibi. Çözümünü bir türlü bulamadım. Kulaklıkta ses çalmıyorken de kendi kendine 5 6 saniyede bir pıt pıt ses geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kulaklığı kullanıyorum bende oyle bir sorun yok. Tek cızırtı kulaklığın üstündeki ses ayarlama bölümünden sersi fulleyince dip ses geliyor. Kulaklığı garantiye gondermen tek caren olucaktır

Bende kullanıyorum hiç böyle bir şey yaşamadım dip ses de yok. Bir ihtimal başka bir aygıtla falan frekans çakışıyor olabilir mi? Zaten dongle içinde kendi ses kartı olduğu için PC sürücülerini silip yüklemenize gerek yok. Eğer farklı bir şey yoksa PC de herhangi bir sorun. Kulaklıkta bir problem vardır. Garantisi varsa servise yollayın derim.

dongle ı telefona bağlayınca hiçbir sorun olmuyor sadece pc de oluyor. kıbrısta öğrenciyim göönderme şansım da yaza kadar yok.

Dongle ı telefona bağlayınca hiçbir sorun olmuyor sadece PC de oluyor. Kıbrıs'ta öğrenciyim göönderme şansım da yaza kadar yok.

PC'den kaynaklıdır o zaman hocam başka bir port varsa oraya tak her zaman taktığından farklı. Belki sürücüleri silip yüklemişsiniz ama sorun Windows'tan kaynaklı da olabilir varsa imkan temiz kurulun yapın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…