Elektronik Razer Basilisk V3 1.399 TL

Hangi tutuş için bu fare?

Reis ben de yeni mouse alacağım Haste 2 de seçenekler arasında metinden memnun değilsin?
Benimki haste 2 değil ama. Sıkıntılarım 1. Si delikli mouse almak çok büyük bir hata oldu içi tozlanıyor ve sensörde takılma yapıyor garantiye gönderince hallediyorlar ama vakit kaybı. Clicklerin üzerine suni deri gibi bir malzemeden kaydırmaz pad gibi birşey çıkıyor kutudan onu yapıştırman lazım fareyi daha iyi kavraman için ama 1 yılda eridi yapışkanı tutmadı elde sıcaktan gevşedi farenin her yeri yapış yapış oldu temizlemekle uğraştım. Birde çok hafif bir fare ilk başta alışması çok zor. Ve farenin yazılımı berbat hiç birşey yok saddce dpi ve renk değiştirme var.

Şu şekil farem vardı, M800Pro'ya geçtim ve tutuş bakımından hiç rahat hissettirmiyor ya, yıllarca alışmışım. Fare dediğin bence bu şekilde olmalı, ele tam oturmalı ve kullanırken rahatsız etmemeli.
Ağır olması konusunda yıllarca ağır bir fare kullanmış biri olarak şahsi fikrim hafif olması daha iyi, ağır fare kullanırken bunu hissetmiyorsunuz ama hafif bir fareye geçtikten sonra fark ediyorsunuz farkı, bilek için daha rahat oluyor kaldırırken ama bence bu, bu tür fareleri almamak için bir sebep değil, tavsiyem bir deneyin şu farelerden fark edeceksiniz.
Bu arada bu fareler FPS için daha kötü, bunu farkedersiniz. Saf FPS oyuncusuysanız almanızı önermem tabii.

Şuanda Corsair Sabre Pro Champion kullanıyorum. Scroll tuşu vs. bozuldu sayılır. Sizce bu ürünü almalı mıyım? Hangi ürün daha iyi?

V2 modelinden 2 tane kullandım ikisinde de scroll tuşu sorun çıkarmaya başladı, güzel bir mouse seviyorum normalde ama scroll tuşu yüzünden başka markaya geçmek zorunda kaldım. Fiyatı güzel, ekonomik mouse olarak yine de alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…