Elektronik Razer Basilisk V3 1.399 TL

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Ürün hakkında pek yorum yapmayacağım ama 101 gram olması sorun değil derseniz alınabilir.

Şu anda burası dışında en ucuz 1.699 TL ve en son bu fiyata 1 yıl önce düşmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün hakkında pek yorum yapmayacağım ama 101 gram olması sorun değil derseniz alınabilir.

Keşke DAV3 yerine bunu alsaydım okadar pişmanımki , herkes bana 8K ve 4K hz çok farkettiriyor DAV3 al dedi fakat ben 1 gram fark hissetmedim çünkü hissedilmesi çok zor 1000hz'den sonra , ağırlık hafiflik konusu ise tercih meselesi dünyada ağır mouse'u hafif mousetan daha çok seven milyonlarca insan var . Şimdi elimde mouse varken bunu almak para israfi.

Yine scrool baş ağrıtacak gibi.
Umarım bu farelerin da encoderı güncellenmiştir.

Keşke DAV3 yerine bunu alsaydım o kadar pişmanım ki, herkes bana 8K ve 4K Hz çok fark ettiriyor DAV3 al dedi fakat ben 1 gram fark hissetmedim çünkü hissedilmesi çok zor 1000Hz'den sonra, ağırlık hafiflik konusu ise tercih meselesi dünyada ağır fareyi hafif mousetan daha çok seven milyonlarca insan var. Şimdi elimde mouse varken bunu almak para israfi.

Ne oldu v3'e?

DA V2'den geçilir mi? Yanları soyuldu rahatsız ediyor. Bu soyulur mu?

Pulse fire haste den iyimidir bu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı